marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Cloud of Sils Maria, filmul cu care Kristen Stewart a impresionat la Cannes: "Este cel mai bun rol din cariera ei". Vezi cat de schimbata este actrita din Twilight

Kristen Stewart si Juliette Binoche apar in primul trailer pentru drama Cloud of Sils Maria, in regia lui Olivier Assayas. Filmul s-a lansat la Cannes zilele acestea si a primit in mare parte recenzii favorabile, fiind laudate atat actritele, cat si regizorul, care ofera o introspectie umana deosebita.

Trailer pentru Cloud of Sils Maria, filmul cu care Kristen Stewart a impresionat la Cannes: Este cel mai bun rol din cariera ei . Vezi cat de schimbata este actrita din Twilight

 

 

Judecat dupa intriga, ultimul film al lui Olivier Assayas ar putea inregistra un real succes in competitia de la Cannes. Juliette Binoche joaca rolul lui Mariei Enders, o actrita aflata in declin ce devine prada unei crize atunci cand un model mai tanar ii ia locul in cel mai bun rol al sau de pana atunci. Regizorul este un obisnuit al festivalelor, ultimul sau film "Something in the Air" ce a rulat la Venetia, este considerat unul dintre cele mai bune ale sale. Din distributie face parte si Kristen Stewart.

 

 

 

Actrita din Twilight mai face un pas important in cariera cu acest film, in care arata ca s-a maturzat personal, dar si pe plan profesional. Fanii au remarcat imediat si scena in care apare doar in lenjerie intima in trailer, dezvoltandu-se o relatie ciudata intre ea si personajul jucat de Juliette Binoche.

 

Cei de la The Guardian au oferit 4 stele filmului, definind filmul "ca o melodrama a secolului XXI. Actorii sunt la superlativ in acest film, relatia dintre cele doua personaje jucate de Kristen Stewart si Juliette Binoche, fiind dezvoltata gradual si superb, prin interpretarea naturala a celor doua actrite. Regizorul Assayas este jucaus, dar increzator in acelasi timp ca regizor in timp ce ne ofera un portret al lumii artistice, cu toate zbuciumurile si problemele ei".

 

 

"Kristen Stewart straluceste in cel mai bun rol din cariera ei, in drama inteligenta si curajoasa a lui Olivier Assayas." au spus cei de la The Telegraph.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies