marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Brick Mansions, ultimul film al lui Paul Walker: actorul apare iar in curse de masini, cand se lanseaza in Romania

S-a lansat trailerul pentru Brick Mansions, ultimul film finalizat de Paul Walker, inainte de moartea tragica si prematura a actorului de 40 de ani. Actorul terminase filmarile si ar fi trebuit sa isi promoveze global noul film. In Romania, filmul in cinematografe pe 25 aprilie.

Trailer pentru Brick Mansions, ultimul film al lui Paul Walker: actorul apare iar in curse de masini, cand se lanseaza in Romania

Paul Walker apare in Brick Mansions, un film de actiun, ultimul pe care starul a apucat sa-l termine. Ironic sau nu, actorul apare din nou in curse de masini.

 

Brick Mansions, filmul de actiune al lui Camille Delamarre este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker inainte de moartea sa prematura intr-un accident de masina. Starul francizei Furios si iute interpreteaza un politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba atot-distrugatoare. Pentru a izbandi, eroul trebuie sa se infiltreze in grupul gangsterului, intr-un joc pe muchie de cutit

 

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".


Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

 

 

 

 


Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Brick Mansions", aflat in postproductie si care va fi lansat in 2014.

 


Filmul de actiune "Fast and Furious 7", ale carui filmari au fost oprite dupa moartea subita a actorului Paul Walker, va fi lansat pe 10 aprilie 2015, a declarat pe 22 decembrie, actorul Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies