marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Big Eyes, o drama inspirata de fapte reale, cu Amy Adams si Christoph Waltz: cum arata noul film al regizorului Tim Burton

S-a lansat primul trailer pentru drama "Big Eyes", in regia lui Tim Burton. Filmul se indeparteaza mult de filmele sale anterioare si promite o drama intensa, cu interpretari de Oscar din partea lui Amy Adams si Christoph Waltz.

Trailer pentru Big Eyes, o drama inspirata de fapte reale, cu Amy Adams si Christoph Waltz: cum arata noul film al regizorului Tim Burton


Cei doi ii vor interpreta pe Walter si Margaret Keane, doi artisti casatoriti care au devenit faimosi in anii '60 pentru picturile lor cu femei si copii cu ochii foarte mari. Picturile au devenit foarte populare, gasindu-se in orice benzinarie sau magazin din SUA.


 

Totul a mers foarte bine pana cand Margaret, o fire foarte timida, s-a saturat sa stea in umbra, in timp ce  sotul ei primea toate laudele pentru munca ce era de fapt a ei. Cei doi au divortat in 1965 din aceasta cauza iar Margaret chiar l-a provocat pe Walter in nenumarate randuri sa picteze ceva ad-hoc in public, dar acesta a refuzat de fiecare data.

 

Dupa ce Walter a acuzat-o ca isi asuma singura meritul pentru portrete, Margaret l-a dat in judecata. Dorinta lui Margaret s-a implinit: judecatorul le-a cerut sa picteze acolo, pe loc. Ea a terminat pictura intr-o ora in timp ce Walter nu a pictat nimic, pe motiv ca este ranit la umar. Drept urmare, judecatorul a decis ca Margaret sa primeasca 4 milioane de dolari pentru stresul emotional suferit.

 

 

.

Initial, Ryan Reynolds si Reese Witherspoon au fost propusi pentru aceste roluri, dar Burton s-a decis pentru Christoph Waltz (premiat anul aceasta cu al doilea Oscar, pentru rolul din Django Unchained) si Amy Adams (nominalizata pentru rolul din The Master).

Tim Burton
a mai lucrat cu scenaristii Scott Alexander si Larry Karaszewski pentru Ed Wood si Man on the Moon. Filmul este produs de Harvey Weinstein un mogul in industria filmului, care a dat loviturile la Premiile Oscar in ultimii 3 ani cu peliculele The King's Speech, The Artist si Silver Lingins Playbook

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies