marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Automata: Antonio Banderas infrunta o armata de roboti inteligenti intr-un science-fiction apocaliptic. Actorul de 54 de ani este de nerecunoscut

Cei de la Yahoo au lansat in premiera primul trailer pentru filmul science-fiction Automata, o productie ce il aduce pe Antonio Banderas in rol principal.

Trailer pentru Automata: Antonio Banderas infrunta o armata de roboti inteligenti intr-un science-fiction apocaliptic. Actorul de 54 de ani este de nerecunoscut

Noul sau film, Automata, este un SF spaniol,  plasat intr-un univers futurist in care Banderas joaca rolul lui Jacq Vauca, un agent de asigurari pentru o companie de roboti si care dezvolta o noua forma de inteligenta artificiala. In timp ce lumea si oamenii asa cum ii stim noi dispar, iar ecologia planetei este in pragul colapsului, Jacq asista la nasterea unei noi forme de inteligenta. Insa ceea ce va descoperi va avea un impact urias asupra omenirii.

 

 

 

Antonio Banderas este si producator, iar bugetul alocat filmului este de 35 de milioane de dolari. Automata este regizat de Gabe Ibanez dupa un scenariu scris de Javier Donate si Igor Legarreta. Filmarile au avut loc in Tunisia si Egipt.

 

"Automata este o co-productia in care voi juca alaturi de Melanie Griffith, care vorbeşte despre conceptul de individualitate si constiinta a robotilor intr-o lume post-apocaliptica." a spus Banderas in urma cu cateva luni. Actorul a reusit sa isi impresioneze fanii sai cu o schimbare radicala de look pentru acest film. In imagini apare chel si cu multe rani pe fata. Filmul se anunta sumbru, captivant si infiorator, un SF demn de Hollywood, desi este realizat de straini. Regizorul Gabe Ibanez a spus ca filmul sau este despre ciocnirea dintre inteligenta umana si cea artificiala, ce a pornit tot din mainile omului.

 

 

 

Robotii arata impresionant si trailerul ne arata ca exista mai multe modele, fapt ce aduce aminte de un alt film captivant, "I, Robot", cu Will Smith. Alaturi de Antonio Banderas mai joaca si fosta sa sotie, Melanie Griffith, Robert Foster, Dylan McDermott. Automata se va lansa in cinematografele din strainatate incepand cu 10 octombrie.

 

 

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies