marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Annabelle: povestea infioratoare si reala din spatele celui mai asteptat film horror din 2014

"Annabelle" urmeaza povestea din The Conjuring, in care o familie descopera lucruri inspaimantatoare in casa in care tocmai s-au mutat. In "Annabelle", personajul malefic este ...o papusa posedat. Si ca totul sa fie si mai bizar, filmul este inspirat din fapte reale.

Trailer pentru Annabelle: povestea infioratoare si reala din spatele celui mai asteptat film horror din 2014

 

Cei de la MoviePilot au dezvaluit si cazul real din care s-a inspirat filmul. Povestea lui Annabelle incepe in anii '70, cand o mama a cumparat la mana a doua papusa Annabelle si i-a dat cadou fiicei ei, Donna. La inceput, Donna si colega ei de camera, Angie, observa ca papusa sta in pozitii diferite, desi nimeni nu o misca. Apoi, dupa cateva saptamani, gaseau papusa in alte locuri din casa: cand plecau o lasau pe pat, cand se intorceau, papusa era pe canapea. Asa ca fetele au decis sa cheme un medium in apartament, sa afle ce se intampla.


 

Fantoma unei fete era prinsa in papusa ciudata: casa in care traiau era construita pe un pamant, unde, o fata pe nume Annabelle fusese ucisa in mod brutal.  La scurt timp, fetele descopera biletele prin casa, cu mesajul "Ajuta-ma". Insa, cand iubitul uneia dintre ele a fost atacat in mod inexplicabil de o forta din casa, acestea si-au dat seama ca fantoma nu e pasnica si ca le va teroriza.

 

Papusa reala, Annabelle

 

Donna a contactat un preot, care i-a pus in legatura cu Ed si Lorrain Warren, un cuplu de investigatori de fenomene paranormale. Dupa ce au vazut papusa, acestia au ajuns la concluzia ca inauntrul ei se afla un spirit demonic, cu scopul de a teroriza fetele si a o poseda pe Donna. Asa ca familia Warren a luat papusa la ei, insa a continua sa fie la fel de infricosatoare. Preotul a refuza sa o exorcizeze, intrucat nu era o fiinta umana.

Acum, papusa reala Annabelle se alfa inchisa intr-o cutie la muzeul Warren, care adopasteste alte obiecte ciudate si bizare descoperite de cei doi soti in investigatiile lor. Muzeul se alfa in New England.

 


De la aceasta poveste, conform moviepilot.com s-au inspirat regizorul John R. Leonetii si scenaristul Gary Dauberman. "Annabelle" este un thriller, inspirat de o poveste reala, o continuare la "The Conjuring."

 

John Form a gasit cadoul perfect pentru sotia sa insarcinata, Mia, o frumoasa papusa de colectie, imbracata intr-o rochie de mireasa de un alb imaculat. Insa Mia nu va fi incantata pentru prea mult timp de papusa sa, Annabelle. Intr-o ingrozitoare noapte casa cuplului este invadata de un grup de satanisti, care ii ataca violent, lasand in urma nu doar rauri de sange si teroare. Satanistii au invocat o entitate atat de malefica incat nimic din ceea ce au facut ei nu se compara cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat intruchipat acum de... Annabelle.

 

 


 


Din distributie fac parte Ward Horton, Annabelle Wallis, Alfre Woodard. "Annabelle" se lanseaza in Romania incepand cu 17 octombrie.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies