marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru "Allied": Marion Cotillard si Brad Pitt traiesc o poveste de dragoste in timpul razboiului. Scenele in care apar cei doi

A aparut primul trailer pentru filmul "Allied", in care joaca Marion Cotillard si Brad Pitt. In film, cei doi traiesc o poveste de dragoste pasionala, care a dus la zvonuri cu privire la o idila intre cei doi si unul dintre motivele divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt.

Trailer pentru Allied : Marion Cotillard si Brad Pitt traiesc o poveste de dragoste in timpul razboiului. Scenele in care apar cei doi

"Allied" este un thriller romantic, in care Marion Cotillard o joaca pe Marianne Beausejour, frantuzoiaca ce lupta alaturi de Rezistenta, iar Brad Pitt il joaca pe Max Vatan, un spion britanic ce o intalneste pe Marianne in Casablanca, intr-o misiune. Cei doi se reintalnesc mai tarziu, in Londra, si se indragostesc, insa ororile razboiului ameninta sa le distruga iubirea.

 

Povestea filmului ramane invaluita in mister, insa distributia de Oscar si regia semnata de unul dintre cei mai cunoscuti regizori de la Hollywood - Robert Zemeckis, au captat deja atentia cinefililor. Surse apropiate de pe platoruile de filmare au declarat ca "atractia dintre cei doi era senzationala, se potriveaui perfect. Sunt doi actori care au respect imens unul pentru celalalt si se admira'.

Chiar daca tabloidele au scris ca Brad Pitt ar fi avut o relatie cu Marion Cotillard, ceea ce a dus la divortul dintre el si Angelina Jolie, Marion a negat vehement si a dat un comunicat in care a spus ca nu a avut niciun fel de relatie cu Brad, ba din contra, asteapta al doilea copil cu logodnicul ei, alaturi de care este "cea mai fericita".

"Allied" intra in cinematografe incepand cu 23 noiembrie 2016.



Modifică setările cookies