marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Alien Covenant: cel mai infricosator cosmar devine realitate in primele imagini din noul film al seriei

S-a lansat primul trailer pentru Alien: Covenant, filmul care continua seria SF si horror, care a debutat pe marile ecrane in urma cu mai bine de 30 de ani. Michael Fassbender si Noomi Rapace sunt starurile care isi reiau rolurile jucate in Prometheus, anteriorul film.
Trailer pentru Alien Covenant: cel mai infricosator cosmar devine realitate in primele imagini din noul film al seriei

De Craciun, fanii seriei Alien au primit cel mai frumos cadou: trailerul pentru Alien: Covenant. Si este posibil sa fie cel mai infricosator cadou.


Regizorul Ridley Scott revine in forta si se intoarce in universul Alien, dupa ce in urma cu doi ani a revitalizat franciza cu filmul "Prometheus", care arata originile creaturii care a inspaimantat pe toata lumea. Covenant este numele navei cu care noul echipaj porneste in explorarea unei planete, pe care initial, o considera un paradis. Insa devine rapid clar ca este un loc infricosator si lucruri periculoase urmeaza sa se intample. Singurul locuitor este David (Michael Fassbender), androidul care sustine ca este singurul supravietuitor al echipajului de pe nava Prometheus.


Katherine Waterston, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup si Danny McBride fac parte din distributie. Noomi Rapace revine si va relua rolul doctoritei Elizabeth Shaw. Este cunoscut deja faptul ca Fassbender va juca doi androizi diferiti in acest film: David si un personaj nou, Walter.

Alien: Covenant urmeaza sa fie lansat pe 19 mai 2017.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies