marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru 300 Rise of An Empire: mai mult sange, mai mult curaj, mai multa glorie

Mult asteptatul 300: Rise of an Empire si-a lansat primul trailer. Continuarea filmului 300, regizat de Zack Snyder, se anunta a fi mai sangeros, dar la fel de glorios.

Trailer pentru 300 Rise of An Empire: mai mult sange, mai mult curaj, mai multa glorie

 

 

Zack Snyder nu s-a mai ocupat de regia filmului si a preferat sa aleaga super productia Man of Steel, insa a ramas implicat ca producator. 300: Rise of an Empire aduce mult aminte de 300, pastreaza acelasi stil vizual, acelasi tip de lupte monumentale, insa cu o distributie schimbata.

 

De aceasta data, luptele au loc pe corabii si nu pe pamant, asa cum se intampla cu 300, cand regele Leonidas, interpretat de Gerard Butler si-a condus armata intr-o lupta mortala, dar glorioasa, impotriva lui Xerxes. De altfel, personajul lui Xerxes a ramas si in partea a doua si ameninta din nou sa distruga tot in calea sa.

 

 

 

" De la inceput, ideea acestui film a fost ca actiunea sa aiba loc cam in acelasi timp cu cea din filmul original. Cu acest film, capeti o perspectiva mai larga asupra evenimentelor din 300 si tot ce insemna razboi si cucerire" a spus Noam Murro, regizorul filmului 300: Rise of An Empire.

 

 

In primul trailer, fanii au ocazia sa-l vada pe noul erou, Temistocle, intepretat de Sullivan Stapleton, pe Xerxes, interpretat de acelasi Rodrigo Santoro, dar si pe frumoasa Eva Green. Filosofia generala a filmului ramane aceeasi: armata mica versus armata mare, cei putini versus cei multi, amatori versus soldati. Povestea va urmari cum puterea celor mari poate fi luata prin intelepciune si tactica. Puterea este, in acest caz, in mainile Artemesiei, jucata de Eva Green, al doilea comandant al armatei persice. Desi pe pozitia a doua, facand munca lui Xerxes (Rodrigo Santoro), ea este motivata sa castige lupta impotriva grecilor pentru ca acestia i-au omorat familia si reprezinta o adevarata forta, atat sexuala, cat si tactica.

 

 

 

Gerard Butler a refuzat sa faca parte din continuare, insa Hollywoodul e pregatit pentru un nou erou, Sullivan Stapleton. Regizorul a facut comparatie intre Themistocle si Leonidas: "Themistocle e un razboinic,dar si un politician, nu este un rege. El trebuie sa conduca intr-o democratie. Asa ca exista o alta complexitate a personajului fata de Leondias. Acesti oameni nu vor sa se lupte, chiar spun ca ei nu sunt spartani. Sunt oameni obisnuiti care au intrat in lupta pentru a nu fi condusi de un dictator.  Asa ca nu va asteptati sa vedeti o copie a filmului original. Are o poveste diferita, la care vom pastra atmosfera de care fanii s-au indragostit in 300".

 

 

 

 

300 Rise of An Empire este continuarea celebrului 300, cu Gerard Butler, si regizat de Zack Snyder. Cu alta distributie si un regizor nou, actiunea noului film are loc cam in aceeasi perioada ca predecesorul sau. De aceasta data, generalul grec Temistocle, interpretat de Sullivan Stapleton, impreuna cu armata sa micuta, lupta impotriva armatei persice. Stapleton paseste pe urmele lui Leonidas, intepretat de Gerard Butler in 300 (2006) si va porni intr-o lupta legendara. Producatorii au lansat deja primele imagini, iar fanii au ocazia sa vada cum arata eroul si unviersul vizual in care se va desfasura actiune.

 

Filmul se va lansa in cinematografele din SUA pe 7 martie 2014 si va fi disponibil in format 3D.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies