marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru X-Men: First Class! Professor X, Magneto, Mystique si Beast in ACTIUNE!

A aparut si varianta engleza a  trailerului pentru X-Men: First Class  mega productia care se va lansa pe 3 iunie 2011.

Trailer nou pentru X-Men: First Class! Professor X, Magneto, Mystique si Beast in ACTIUNE!

articole relationate

X-Men: First Class

X-Men: First Class

 

Batalie stransa intre filmele cu super eroi din aceast an: Thor, Captain America: The First Avenger, Green Lantern si X-Men: First Class.

Studioul 20th Century Fox isi promoveaza la greu filmul cu 2 luni inainte de lansare: a facut publica si varianta engleza a trailerului international.

Filmul urmareste evolutia celor doi rivali, Charles Xavier (James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassbender).  inainte ca acestia sa-si ia numele de Profesorul X si Magneto si sa-si descopere puterile. In 1963  Charles Xavier pune bazele scolii pentru oameni cu puteri supranaturale iar printre acestia se afla si viitorul sau dusman - Lensherr.

„Avem niste versiuni noi ale lui Mystique si Beast, si sunt foarte incantat in legatura cu prezenta lor in film. Interpretarile lui Jennifer Lawrence ca Mystique si Nicholas Hoult, ca Beast, pe care i-ati mai vazut in filmele anterioare sunt total diferite acum si merita ceva mai multa atentie” anunta acum o luna producatorul Bryan Singer.

Filmul este in regia lui Matthew Vaughn (Kick-Ass). Distributia ii cuprinde pe James McAvoy ( Profesorul X), Michael Fassbender (Magneto), January Jones (Emma Frost), Kevin Bacon (Sebastian Shaw), Jennifer Lawrence (Mistique), Oliver Platt (Man in Black), Nicholas Hoult (Beast)

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies