marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer subtitrat pentru Unbroken, un film de Oscar: Angelina Jolie aduce pe marile ecrane o poveste de viata incredibila a omului care a facut orice pentru a supravietui in Al Doilea Razboi Mondial

S-a lansat un nou trailer in romana pentru Unbroken/De neinvins, in regia Angelinei Jolie. In noul trailer, Jack O'Connell, cel care il portretizeaza pe ecran pe Louis Zamperini, se lupta pentru viata lui.

Trailer subtitrat pentru Unbroken, un film de Oscar: Angelina Jolie aduce pe marile ecrane o poveste de viata incredibila a omului care a facut orice pentru a supravietui in Al Doilea Razboi Mondial

Noul trailer pentru "Unbroken", in varianta subtitrata in limba romana, este si mai emotionant. Jack O'Connell impresioneaza in noile scene, pastrand motto-ul adevaratului Louis Zamperini: "Intotdeauna am terminat cursa".

 

 

"Unbroken" relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.  A fost capturat de japonezi si cu toate astea a supravietuit pana la 97 de ani, cand s-a stins din viata in acest an.

 

In film, Zamperini este jucat de Jack O'Connell, eroul in tinerete. Actorul se afla la primul sau rol important  si chiar l-a cunoscut pe olimpic, a petrecut mai multe zile la acesta in casa pentru a-i deprinde miscarile, modul in care vorbeste si a-i afla secretele.

 


 

Angelina Jolie trece din nou in spatele camerelor de filmat si aduce pe marile ecrane o poveste reala incredibila, ce a emotionat milioane de oameni, despre viata lui Louis Zamperini, eroul in Al Doilea Razboi Mondial. Povestea are la baza cartea scrisa de  Laura Hillenbrand, ce a devenit un real succes. Din 2010 si pana acum s-au vandut 3.5 milioane de copii, a fost best-seller si premiata de publicatii ca TIME sau Los Angeles Times.

 

Proiectul are o adevarata istorie in spate, inainte de a primi unda verde impreuna cu Angelina Jolie. Cei de la Universal au cumparat drepturile de ecranizare inca din 1957, iar Tony Curtis trebuia sa joace rolul principal. Pana la urma, abia anul trecut, filmul a putut fi realizat, la carma filmarilor aflandu-se nimeni alta decat Angelina Jolie. Din pacate, Louis Zamperini, olimpicul care a supravieuit zile intregi fara mancare si apa si a fost capturat de japonezi in Al Doilea Razboi Mondial, a murit in urma cu cateva saptamani, la 97 de ani, dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie si nu a mai apucat sa vada filmul si sa isi vada spusa povestea extraordinara.

 

 

Unbroken/De neinvins se lanseaza in cinematografele din intreaga lume pe 25 decembrie 2014 si este distribuit in Romania de Ro Image 2000.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies