marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer Mad Max:Fury Road: Tom Hardy si Charlize Theron infrunta Iadul intr-o lume sangeroasa si apocaliptica, primele reactii de la Comic-Con sunt senzationale

S-a lansat primul trailer pentru Mad Max:Fury Road. Dupa ce a fost vazut in exclusivitate la Comic-Con, producatorii l-au oferit si publicatiilor, iar cipul arata senzational.

Trailer Mad Max:Fury Road: Tom Hardy si Charlize Theron infrunta Iadul intr-o lume sangeroasa si apocaliptica, primele reactii de la Comic-Con sunt senzationale

Publicul de la Comic-Con a fost in extaz atunci cand a vazut trailerul pentru Mad Max: Fury Road, iar acum toti fanii au sansa sa vada imaginile spectaculoase in care apar Tom Hardy si Charlize Theron. Clipul contine suficiente imagini brutale, in atmosfera apocaliptica deja obisnuita pentru seria Mad Max. Regia ii apartine lui George Miller, acelasi cineast care a adus filmul original, cu Mel Gibson.

 

 

De aceasta data, Mel Gibson este inlocuit cu Tom Hardy, greu de recunoscut in prima parte a trailerului. Noul film promite o intoarcere la atmosfera distopica ce a definit aceasta serie cinematografica si va aduce o societate anarhica, pentru care legile si regulile nu mai exista. Dar in aceasta lume sangeroasa exista doi rebeli care ar putea rasturna totul si instaura ordinea. Max incearca sa isi revina dupa ce si-a pierdut sotia si copilul si se lupta cu toti cei care ii ies in cale si il ameninta. Insa, mai exista un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasa complet in cap, cu o aparitie de razboinica, care incearca sa supravietuiasca in desertul sangeros.

 

 

In trailer ne este oferita un preview la o scena de urmarire si lupta prin desert, pe care regizorul George Miller a descris-o ca una dintre cele mai lungi si complexe scene de acest gen.  Reactiile la Comic-Con au fost excelente, fanii fiind dati pe spate de imagini. Cei din presa straina, care au fost prezenti la eveniment si-au exprimat parerile destul de vehement. "Abia astept sa vad filmul. Nu imi vine sa cred cat de bine arata si ce film spectaculos ne aduce George Miller. Este un geniu nebun, iar fetisul sau cu masini distruse  este expus in cel mai uimitor mod cu putinta. Mi-as fi dorit sa puna trailerul la nesfarsit" a scris super entuziasmat editorul de la HitFix.

 

Charlize Theron si Tom Hardy arata inspaimantator in lumea distopica din film, ce se anunta spectaculos si interesant, chiar daca a avut mici probleme. A fost filmat acum 2 ani, insa se va lansa abia in 2015.  Filmarile au durat 116 de zile in desertul Namib, iar scenele au fost filmate in ordine, ceea ce a dus la un buget mai mare, desi inca nu a fost oferita o cifra oficiala. Filmarile au fost realizate fara un scenariu detaliat, o provocare in plus pentru echipa. "Max a trecut prin multe si are multe de infruntat" a spus Tom Hardy despre personajul sau.

 


 

Mad Max: Fury Road continua franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansata in 1979. Povestea care l-a consacrat pe Mel Gibson detine recordul Guinness pentru cel mare raport profit-cost al oricarui film vreodata (un buget de sub 400,000 de dolari in comparatie cu un castig mondial de peste 100 de milioane de dolari). Filmul se va lansa pe 15 mai 2015.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies