marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer Into The Woods, filmul care aduna cele mai iubite personaje din basme: cum arata Meryl Streep in rol de vrajitoare si Johnny Depp in rolul Lupului

S-a lansat primul trailer pentr filmul Into The Woods, o poveste fantastica ce va reuni personaje celebre din basmen. Noile imagini ii infatiseaza pe Meryl Streep, Chris Pine, Emily Blunt, Anna Kendrick, dar ofera si o scurta prezentare a personajului jucat de Johnny Depp.

Trailer Into The Woods, filmul care aduna cele mai iubite personaje din basme: cum arata Meryl Streep in rol de vrajitoare si Johnny Depp in rolul Lupului

Walt Disney Pictures au lansat un primul trailer pentru Into The Woods, adaptarea musicalului de pe Broadway, in care protagonisti sunt personaje celebre din basme.

 

Astfel,  in imagini apar complet transformati actorii filmului: Meryl Streep este Vrajitoarea cea Rea, Anna Kendrick este Cinderella, Lilly Crawford este Little Red Riding Hood, iar Johnny Depp va fi Lupul, iar imaginea lansata arata doar o parte din transformarea sa in Lup.

 

 

Filmul va fi o versiune moderna ce va insuma cateva dintre basmele celebre a Fratilor Grimm si exploreaza aventurile Cenusaresei, Scufitei Rosii, Jack si Vrejul de Fasole sau Rapunzel. Toate aceste personaje vor fi interconectate de o poveste originala ce va aduce in prim plan un brutar (Chris Pine), sotia sa si o vrajitoare (Emily Blunt) care va arunca un blestem asupra lor. Johnny Depp va juca si el in rolul Lupului. Insa filmul va aduce rasturnari de poveste pentru indragitele personajele.

 

 

Productia filmului a inceput in Marea Britanie, este regizat de Rob Marshall si are o distributie plina de nume celebre ca Emily Blunt, Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine si Johnny Depp.


Compozitorul Stephen Sondheim va contribui la coloana sonora cu un cantec original. Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 24 decembrie 2014 si este regizat de Rob Marshall, cunoscut pentru Chicago.

 



Modifică setările cookies