marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer interzis minorilor pentru Kick-Ass 2: Jim Carrey si Chloe Moretz aduc cea mai tare comedie cu super eroi a verii

Cei mai nebuni super eroi se intorc in Kick-Ass 2, care se anunta a fi cea mai tare comedie cu super eroi din aceasta vara. Primul trailer pentru Kick-Ass 2 s-a lansat,iar imaginile spectaculoase, in care apare si Jim Carrey i-au innebunit pe fani.
 

Trailer interzis minorilor pentru Kick-Ass 2: Jim Carrey si Chloe Moretz aduc cea mai tare comedie cu super eroi a verii

 

 

Acum 4 ani, Kick-Ass redefinea comediile cu super eroi si primea numai laude din partea criticilor. FIlmul regizat de Matthew Vaughn, cu  Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage si  Chloë Grace Moretz in distributie a fost un succes, asa ca producatorii au hotarat sa lanseze si o continuare. Primul film a facut doar 96 de milione de dolari, insa a devenit foarte popular intre amatorii genului.

 

 

 


Actiunea din Kick-Ass 2 are loc la scurta vreme dupa evenimentele din primul film. De aceasta data, Kick-Ass si Hit-Girl au inspirat si mai multi tineri sa isi creeze costume de super eroi si sa se lupte cu raufacatorii.Cel mai tare personaj al filmului va fi cu siguranta Colonel Stars and Stripes, jucat de un Jim Carrey greu de recunoscut. Kick-Ass si Hit-Gir vor avea nevoie de ajutorul lui, dupa ce un vechi inamic, Mist, se intoarce si nu singur, ci alaturi de The Mother F---er," un nou personaj. Mist vrea sa razbune moartea tatalui sau.

 

Cei de la MTV au stat de vorba cu Chloe Mortez la inceputul anului, iar actrita a dezvaluit ca personajul ei va fi usor schimbat: "Personajul meu a progresat, s-a maturizat. Acum are 15 sau 16 ani si incearca sa descopere cine este. Cine este ea de fapt in spatele mastii: Hit Girl sau Mindy McCready?  O sa fie ca un razboi intre doua minti" a spus actrita.


Kick-Ass 2 se va lansa in SUA pe 16 august 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies