marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer international pentru Steve Jobs: Michael Fassbender dezvaluie latura intunecata a geniului care a schimbat lumea

S-a lansat primul trailer complet pentru filmul "Steve Jobs", ce urmareste momentele cheie din viata fondatorului imperiului Apple.

Trailer international pentru Steve Jobs: Michael Fassbender dezvaluie latura intunecata a geniului care a schimbat lumea

Noul trailer, o varianta internationala, il aduce in prim plan pe Michael Fassbender, care joaca rolul lui Steve Jobs. Actorul irlandez isi intra in pielea personajului foarte bine, chiar daca nu isi poate ascunde cu totul accentul. Trailerul are o nota sumbra si prezinta latura intunecata si mai putin cunoscuta publicului larg din viata lui Steve Jobs. Pe langa Michael Fassbender, in trailer mai apar Kate Winslet si Seth Rogen.
 

 

 

Cea mai mare dezbatere din jurul filmului este despre cat de potrivit sau nu este Michael Fassbender in acest rol. Multi fani critica alegerea producatorilor si considera ca desi are talent, Fassbender nu seaman deloc cu Jobs si nici nu ii surprinde in intregime ca imagine pe celebrul inventator.
 

Cu toate astea, faptul ca acest film se lanseaza la finalul anului este un miracol, tinand cont problemele pe care le-a intampinat. Productia a fost abandonata de studiourile Sony, mai multi actori au renuntat la rol (Christian Bale, Leonardo DiCaprio) si aproape ca a fost abandonat total de catre Hollywood.

 

Pana la urma, productia si-a gasit echipa: regia este semnata de Danny Boyle, Fassbender joaca rolul principal, iar scenarist este Aaron Sorkin, cunoscut pentru "The Social Network". Studiourile producatoare sunt Universal.

Data de lansare stabilita pentru Romania este 11 decembrie 2015.

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies