marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul final pentru The Avengers: Age of Ultron i-a lasat masca pe fani: de ce a fost acesta cel mai greu de realizat film cu super eroi

Internetul a fost luat asalt aseara, cand s-a lansat trailerul final pentru The Avengers: Age of Ultron, blockbusterul acestei primaveri, ce reuneste cea mai tare echipa de super eroi.

Trailerul final pentru The Avengers: Age of Ultron i-a lasat masca pe fani: de ce a fost acesta cel mai greu de realizat film cu super eroi

In mai putin de doua luni, cinematografele din intreaga lume vor fi luate cu asalt de cei mai iubiti super eroi din lume. Echipa razbunatorilor are de infruntat cel mai periculos inamic de pana acum, iar aventurile lor sunt extrem de spectaculoase.

 

In noul trailer pentru The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark are mustrari de constiinta dupa ce sistemul de inteligenta artificiala creat de el se razvrateste tocmai impotriva lui si a umanitatii. La fel ca si precedentele trailere si acesta se concentreaza pe forta amenintatoare a lui Ultron (voce James Spader) si dorinta sa de a anihila specia umana.

 

 

Regizorul Joss Whedon a facut eforturi uriase pentru ca acest film sa fie nu doar spectaculos, dar si interesant ca story, dupa succesul nebun pe care l-a avut The Avengers (2012). Acesta a declarat ca acest proiect a avut momente in care s-a transformat intr-un cosmar, dar nu din cauza efectelor speciale sau a asteptarilor uriase din partea fanilor. Partea cea mai grea a acestui film a fost extinderea echipei de super eroi. Pe langa Iron Man, Thor, Captain America, Hulk, Hawkeye sau Black Widow vor aparea si alti super eroi in poveste, ca Scarlet Witch sau Quicksilver.

 

"Este un cosmar sa faci un film de aceasta amploare. Tanjesc sa fac din nou filme ca Serenity. Acesta este cel mai mare proiect la care am lucrat si a fost un tur de forta sa pun laolalta o astfel de distributie" a spus regizorul, conform Hollywood Reporter. Continuarea celui mai de succes film cu super eroi din istorie are parte de o distributie "stelara", formata numai din celebritati: Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Samuel L.Jackson, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson si inca doua staruri de prima mana care isi imprumuta vocilea - James Spader (Ultron) si Paul Bettany (Vision). Iar cel mai mare "truc" a fost integrarea lor in poveste fara ca vreunul sa se simta nedreptatit.

 

 

"Sunt personaje foarte diferite si dispersate. Asta e placerea de fapt, ca niciunul dintre ei nu au ce cauta in aceeasi camera si totusi, se straduiesc sa se inteleaga, tinand cont de miza. Nu sunt ca X-men, toti torturati de acelasi lucru, purtand costume asemanatoare. Gasca asta este peste tot, dinamica, si asta este foarte greu de pus in scena.Va spun sincer, ca asta este cel mai greu film pe care l-am facut vreodata si nu am lucrat niciodata atat de mult la un film. " a mai spus Whedon.

 

Unul dintre personajele care va iesi in evidenta in acest capitol este Hulk, intepretat de Mark Ruffalo. "Il veti vedea pe Hulk mult mai mult decat in filmul anterior. Dar sunt multumit de faptul ca am filmat complet diferti de data asta. Si nu e doar furie, ci am construit din nou personajul de la zero, o sa vedeti, este un personaj autentic, nu doar o creatura verde creata CGI" a mai adaugat cineastul.

 


 

In "Avengers: Age of Ultron"  Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala.Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor si Hawkeye vor fi pusi la cea mai grea incercare si trebuie sa salveze umanintatea din mainile robotului avansat, Ultron.

 


Avengers: Age of Ultron
se lanseaza in cinematografe pe 1 mai 2015.

 

 

 



Modifică setările cookies