marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer emotionant pentru drama The Impossible: Naomi Watts si Ewan McGregor traiesc momente cumplite in cel mai mare dezastru natural din zilele noastre

Naomi Watts si Ewan McGregor apar in primul trailer pentru The Impossible, o poveste emotionanta despre tragedia unei familii care a supravietuit tsunami-ului din 2004, cel mai mare dezastru natural din perioada moderna.

Trailer emotionant pentru drama The Impossible: Naomi Watts si Ewan McGregor traiesc momente cumplite in cel mai mare dezastru natural din zilele noastre


Acum 8 ani, viata s-a schimbat complet dupa ce un tsunami de proportii colosale din Oceanul Indian a distrus complet zone din Africa si pana in Thailanda. Puterea tsunami-ului a fost comparata cu energia eliberata de 23 de bombe atomice precum cea de la Hiroshima si a facut 15.000 de victime. Viata n-a mai fost niciodata la fel din acel moment.

The Impossible, drama regizata de J.A Boyana cu Naomi Watts si Ewan McGregor este inspirata din fapte reale si urmareste povestea unei familii  prinsa in catastrofa naturala care a zguduit lumea la sfarsitul anului 2004.

 

In film, Naomi Watts si Ewan McGregor sunt Mary si Henry, un cuplu aflat in vacanta cu cei trei copii in Thailanda. Pentru ei, aceasta vacanta este Raiul pe Pamant, insa in dimineata de 26 decembrie, visul lor frumos se transforma in cel mai rau cosmar posibil. In timp ce se bucura de peisajele superbe, familia aude sunetul ingrozitor al tsunami-ului si intr-o fractiune de secunda sunt inghititi de valurile gigantice si se pierd unul de celalalt.

 

The Impossible urmareste povestea unei familii despartita in valurile ucigase ale unui tsunami care a creat cea mai mare catastrofa naturala. Multi dintre figuranti sunt supravietuitori ai realei catrastrofe din 2004.


Trailerul i-a impresionat pe fani cu povestea expusa dramatic, dar cu o viziune artistica deosebita. Imaginile din film sunt absolut cutremuratoare si emotionante, iar cei de la HitFix.com scriu deja ca pelicula regizata de J.A Boyana poate intra pe lista filmelor nominalizate la Oscar in 2013. Filmul este o co-productie intre companiile spaniole Apaches Entertainment si Telecinco Cinema, iar in SUA va fi distribuit de Summit Entertainment.

 

 Acum 3 ani, Summit Entertainemnt era studioul care triumfa la Oscaruri, dupa ce The Hurt Locker, produs de ei, obtinea 6 Oscaruri, inclusiv pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor - Kathryn Bigelow.


 

 

The Impossible a intrat in competitia oficiala in cadrul Festivalului de Film de la Toronto, care se va desfasura in perioada 6-16 septembrie 2012. Din distributie mai fac parte Geraldine Chaplin si Tom Holland.


Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA  pe 21 decembrie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies