marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer captivant pentru Gone Girl: Ben Affleck este cel mai detestat om din America in thriller-ul regizat de David Fincher

Dupa cateva teasere, avem, in sfarsit, versiunea integrala a trailerului pentru thrillerul Gone Girl. Filmul regizat de David Fincher, cu Ben Affleck in rol principal, este adaptarea best-seller-ului omonim, scris de Gillian Flynn.

Trailer captivant pentru Gone Girl: Ben Affleck este cel mai detestat om din America in thriller-ul regizat de David Fincher


S-a lansat un nou trailer pentru "Gone Girl", iar fanii s-au aratat entuziasmati de viziunea lui David Fincher si modul in care va arata unul dintre cele mai asteptate thrillere ale anului. In video, Ben Affleck este Nick Dunn, a carui sotie, Amy (Rosamund Pike) a disparut in mod misterios. Nick este imediat considerat suspectul numarul 1 si acuzat de uciderea sotiei sale, dupa ce un reporter il catalogheaza drept "cel mai urat si detestat om din America".

 

 

Pagini din jurnalul lui Amy sunt citite in voiceover, aceasta marturisind ca nu isi mai recunoaste sotul si ca simte ca ar putea disparea. Pentru prima data, in trailer, il vedem si pe Neil Patrick Harris. Din distributie fac parte Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry.  Gone Girl se va lansa pe 3 octombrie si este produs de 20th Century Fox.

 

 

 

Scriitoarea Gillan Flynn a avut un succes formidabil, Gone Girl devenind best seller. Insa, n-a fost ocolita de controverse: a fost acuzata de misoginism din cauza modului in care portretizeaza relatiile in romanul sau.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies