marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tragedie in familia lui Morgan Freeman. Nepoata vitrega a actorului, injunghiata mortal in New York

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata lui vitrega, actrita E'Dena Hines, a fost injunghiata mortal duminica dimineata, in Manhattan, New York, informeaza stirileprotv.ro

Tragedie in familia lui Morgan Freeman. Nepoata vitrega a actorului, injunghiata mortal in New York

Tanara in varsta de 33 de ani a fost injunghiata de 16 ori in zona toracelui, iar principalul suspect in acest caz este iubitului lui Hines, Lamar Davenport. Barbatul a fost retinut de politisti si transportat la un spital psihiatric.

 

Martorii au declarat ca Davenport ar fi atacat-o pe tanara in ceea ce se voia a fi "un act de exorcism".

 

Morgan Freeman si-a exprimat regretul fata de moartea nepoatei sale, intr-un comunicat transmis presei si printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

 

I want to acknowledge the tremendous outpouring of love and support my family has received regarding the tragic and senseless passing of my granddaughter Edena Hines. Thank you from the bottom of my heart. -M

Posted by Morgan Freeman on Sunday, 16 August 2015

 

 

„Lumea nu va cunoaste niciodata talentul sau artistic si cat de multe avea de oferit. Familia si prietenii ei au fost indeajuns de norocosi sa fi cunoscut ce insemna ea ca persoana. Steaua ei va continua sa straluceasca in inimile noastre, prin ganduri si rugaciuni. Odihneasca-se in pace”, a transmis purtatorul de cuvant al lui Morgan Freeman.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies