marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul celor mai bune seriale care incep in aceasta vara. Productii TV care nu trebuie ratate

Pasionatii de filme de la Business Insider au alcatuit un top al celor mai bune seriale TV care au premiera sau continua cu noi sezoane in aceasta vara.

Topul celor mai bune seriale care incep in aceasta vara. Productii TV care nu trebuie ratate

1 - "Wayward Pines" (FOX)

 

Premiera: 14 mai

Despre ce e vorba: Un agent secret (Matt Dillon) ajunge intr-un orasel, unde trebuie sa rezolve un mister. Ceea ce afla insa ... este faptul ca s-ar putea sa nu mai iasa viu de acolo.

De ce ar trebui sa-l vedeti: "Wayward Pines" este regizat de M. Night Shyamalan (cunoscut pentru filme precum "Semne", "Al 6-lea simt", "Indestructibilul" etc).

 

 

 

2 - "Aquarius" (NBC)

 

Premiera: 28 mai

Despre ce e vorba: Ofiterul de politie Sam Hodiak (David Duchovny) se pleaca intr-o misiune "undercover"pentru a-l gasi pe Charles Manson si familia sa.

De ce ar trebui sa-l vedeti: Fascinatia Americii pentru serialele despre crime nu s-a terminat, in ciuda unor productii precum "The Jinx", "Serial" si "Thought Crimes". Acum insa, legenda faimosului Manson isi primeste atentia cuvenita intr-o serie TV. La fel ca "Hannibal", si "Acquarius" nu arata ca si cum ar fi un simplu serial, ci mai mult decat atat.

 

3 - "Halt and Catch Fire" (AMC)

 

Premiera: 31 mai

Despre ce e vorba: Este un serial a carui actiune are loc in anii '80 si urmareste aparitia computerului personal.
De ce ar trebui sa-l vedeti
: Acest show TV a primit foarte multe recenzii pozitive inca de la primul sezon. In plus, cei de la AMC par sa investeasca destul de mult in promovarea acestei productii.

 

4 - "Hannibal" (NBC)

 

Premiera: 4 iunie

Despre ce e vorba: Este una dintre cele mai bune serii TV pe care probabil nu ati vazut-o inca, bazata pe cartile lui Thomas Harris despre canibalul Hannibal Lecter.

De ce ar trebui sa-l vedeti: Creatorul acestei serii, Bryan Fuller a reusit sa transforme o poveste dizgratioasa intr-o opera de arta vizuala, iar Mads Mikkelsen si Hugh Grant sunt doua motive suficiente ca sa va faca sa urmariti aceasta serie.

5 - "Sense8" (Netflix)

 

Premiera: 5 iunie

Despre ce e vorba
: Este o poveste S.F., in care 8 persoane care nu se cunosc intre ele, din toate colturile lumii, ajung sa se conecteze intre ele mental si emotional.

De ce ar trebui sa-l vedeti: "Sense8" este creat de fratii Wachowskis, renumiti pentru faptul ca au schimbat cinematografia cu seria Matrix. Ce-i drept, au avut cateva mici esecuri recent cu "Speed Racer" si "Jupiter Ascending", insa "Cloud Atlas" a demonstrat ca inca mai au multe de spus in industria filmului. Poate ca televiziunea va fi mediul perfect pentru ei.

 

 

 

You are no longer just you. From the creators of The Matrix, experience #Sense8.

Posted by Sense8 on Thursday, May 7, 2015

 

6 - "Orange is the New Black" (Netflix)

 

Premiera: 12 iunie

Despre ce e vorba: Sezonul 3 al acestui mare succes al Netflix continua cu povestile femeilor care sunt inchise in Penitenciarul Litchfield.

De ce ar trebui sa-l vedeti: Sezonul 2 s-a terminat cu aparitia promitatoare a lui Jenji Kohan ("Weeds").

7 - "Deutschland 83" (Sundance)

 

Premiera: 17 iunie

Despre ce e vorba: In anii '80, un barbat din Germania de Est este trimis dincolo de Zidul Berlinului pentru a-i spiona pe cei din Germania de Vest.

De ce ar trebui sa-l vedeti: "Deutschland 83" este primul serial in limba germana care se difuzeaza in SUA. primul sau trailer este promitator, iar povestea spionului comunist face o companie buna unui alt serial celebru, "The americans".



8 - "True Detective" (HBO)

 

Premiera: 21 iunie

Despre ce e vorba: Un veteran de razboi (Taylor Kitsch) nimereste la scena unei crime, iar detectivii Ani Bezzerides (Rachel McAdams) si Ray Velcoro (Colin Farrell) vin sa investigheze cazul.

De ce ar trebui sa-l vedeti: Desi, din nefericire, Rust Cohle (Matthew McConaughey) si Marty Hart (Woody Harrelson) nu se vor intoarce in acest sezon, la "carma" serialului a ramas tot Nic Pizzolatto, ceea ce este un semn bun pentru public.

 

 

 

Watch the new trailer for True Detective, starring Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams and Taylor Kitsch.

Posted by True Detective on Thursday, May 14, 2015

 

9 - "Ballers" (HBO)

 

Premiera: 21 iunie

Despre ce e vorba: Serialul are in centrul atentiei un grup de fosti atleti, condusi de Spencer Strassmore (Dwayne "The Rock" Johnson).

De ce ar trebui sa-l vedeti: "Ballers" arata ca o incercare a HBO-ului de a crea un nou "Entourage", ceea ce este si un lucru bun, dar si rau, depinde de parerea voastra despre acea serie TV. Creatorii "Ballers" spera insa ca acest serial ii va da lui The Rock o noua ocazie sa demonstreze cat de bine se descurca cu comedia.

 

 

 
Ballers Extended Trailer

Prepare to ball Sunday, June 21st on HBO

Posted by Ballers on Monday, April 27, 2015

 

10 - "Fear the Walking Dead" (AMC)

 

Premiera: Nu se stie deocamdata.

Despre ce e vorba: Noua serie TV se va concentra pe apocalipsa de zombie care a aparut inainte de actiunea care a avut loc in seria "Walking dead".

De ce ar trebui sa-l vedeti: Unul dintre marile mistere ale seriei "Walking dead" a fost felul in care a aparut epidemia de zombie. Desi creatorul Robert Kirkman nu vrea sa dea inca un raspuns la aceasta intrebare, fanii vor avea ocazia sa afle tot ce si-au dorit in aceasta noua aventura TV. Kim Dickens si Cliff Curtis sunt doi dintre actorii seriei "Fear the Walking Dead".

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies