marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce fata vrei in Bond 23? Top 10 lucruri pe care fanii si le-ar dori de la noul film James Bond

Vestea ca Daniel Craig o sa ia parte la o noua aventura din seria 007 i-a facut pe fani sa se gandeasca deja la ce le-a placut sau ce nu le-a placut in filmele anterioare si sa vina cu tot felul de idei. 

Ce fata vrei in Bond 23? Top 10 lucruri pe care fanii si le-ar dori de la noul film James Bond

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Despre Quantum of Solace, spre exemplu, s-a spus ca are prea putin sex sau prea multe reclame. Parca e ridicol pentru agentul 007 sa bea Cola dietetica in loc de Martini.

 

Asa a luat nastere un top al lucrurilor pe care fanii si le-ar dori de la noul James Bond. Suna ca o petitie si poate chiar sa devina una.

 

1. O fata Bond adevarata

Olga Kurylenko s-a descurcat bine in Quantum of Solace, dar multi nu au mai simtit acel fior pe care l-ai astepta in mod normal cand vezi scenele cu fetele Bond. Kurylenko nu a adus nimic in plus fata de ce ar fi adus partenera de patrula a unui politist dintr-un echipaj obisnuit, sustin rautaciosii. Pe cand o fata Bond trebuie sa fie o femeie fatala. Poate ca Sophie Marceau, in rolul Elektrei King (foto) in The World Is Not Enough.

 

2. Simtul umorului

Daniel Craig nu e rau in pielea lui James Bond, a facut ca personajul sa fie din nou unul puternic, dar la un moment dat pare ca a fortat un pic nota si a pierdut acel ceva ce il facea unic. Agentul 007 nu este doar un erou de actiune, ci si un personaj sarmant, cu clasa, placut.

 

3. Mai rarut cu plasarea de produse

Franciza Bond este raiul companiilor de tot felul, care vor sa-l vada pe agentul 007 purtandu-le produsele de top sau de 2 lei, de la masini si pana la ceasuri sau telefoane. Fanilor le-ar placea sa-l vada, insa, pe James Bond mai degraba cu gadgeturi ce nu pot fi achizitionate oricand si de oriunde sau, de ce nu, sa il vada descarcand o aplicatie de spionaj.

 

4. Un personaj negativ mai de Doamne-ajuta

Nu trebuie sa fie chiar un personaj ca Jokerul lui Heath Ledger, dar ar fi frumos ca personajul negativ sa fie mai bine conturat si sa iti ramana intiparit in memorie. De pilda, sa nu se mai bata cu oameni de afaceri, ca in Quantum of Solace. Ti l-ai imagina, de pilda, pe James Bond luptandu-se cu Nicolas Sarkozy - mic la stat, mare la sfat? Ei bine, Mathieu Almaric, cel care l-a interpretat pe Dominic Greene, adversarul lui Bond, a spus ca s-a inspirat in interpretarea personajului de la Nicolas Sarkozy si Tony Blair.

 

5. Scene de actiune mai coerente

Multi au spus ca scenele de actiune din Quantum of Solace erau aproape imposibil de urmarit, din cauza taieturilor din montaj, dar si a abordarii naucitoare a geografiei din partea regizorului. Chiar daca scenele de urmarire sunt mai lungi, sustin unele voci, ele ar putea deveni mult mai interesante si captivante, mai ales daca Bond se afla intr-una dintre masinile lui care iti iau ochii (foto).

 

6. Un Q nou

Q a aparut in 19 filme Bond, mai putin in Live and Let Die, Casino Royale si Quantum of Solace. Ar fi nevoie, spun unii, de un Q tanar, cu fata de tocilar, entuziast si innebunit sa descopere minunile tehnologiei, oferindu-i astfel si lui James Bond noi si noi dispozitive futuriste.

 

7. Bond traindu-si visul

Agentul 007 a parut, poate, cam crispat in Quantum of Solace. E greu sa scapi tot timpul din explozii, sa alergi pe alei intunecate si sa-ti amintesti, totusi, ce frumoasa e viata. Poate il vom revedea pe James Bond in situatii mai luminoase, de exemplu band un cocktail, ca multi nici nu mai stiu cum ii place sa bea Martini (cu votca, amestecat bine de tot).

 

8. Un titlu mai atragator

Sunt si fani carora nu le-a placut titlul Quantum of Solace. Printre cele mai reusite: Goldfinger sau Live and Let Die. Tu ce parere ai?

 

9. Vorbele cu doua intelesuri

Seriozitatea lui James Bond sigur n-ar avea de suferit daca s-ar mai relaxa putin, inclusiv prin intermediul limbajului, astfel incat sa se diferentieze putin de alte filme, ca Bourne Supremacy.

 

10. Revenirea lui Miss Moneypenny

Ea era singura capabila sa arate latura umana a lui James Bond si poate ca o revenire ar readuce tensiunea sexuala pe ecran sau l-ar mai scoate putin pe erou din amorteala. In Quantum of Solace, agentul 007 a parut total lipsit de o influenta feminina, dat fiind ca M (foto) era singura femeie prin preajma.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies