marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy va juca in True American, filmul regizoarei Kathryn Bigelow, premiata cu Oscar: povestea americanului care a inceput un macel imediat dupa atacul de la World Trade Center

Tom Hardy si regizoarea Kathyrn Bigelow, recompensata cu Oscar pentru The Hurt Locker, vor colabora la o drama despre efectul devastator al evenimentelor din 11 septembrie 2001. Actorul, cunoscut din rolul Bane in super productia The Dark Knight, va juca rolul principal in True American, viitorul film al regizoarei  Kathyrn Bigelow.

Tom Hardy va juca in True American, filmul regizoarei Kathryn Bigelow, premiata cu Oscar: povestea americanului care a inceput un macel imediat dupa atacul de la World Trade Center

articole relationate

 

Kathryn Bigelow, cunoscuta pentru filme dure ca The Hurt Locker sau Zero Dark Thirty, se intoarce in spatele camerelor de filmat pentru a aduce o poveste cutremuratoare si tulburatoare. True American va fi adaptat dupa cartea "True American: Murder & Mercy in Texas", de Andrew Giridharadas, in care este prezentata povestea reala a lui Rais Bhuiyan, un barbat nascut in Bangladesh si care s-a mutat in SUA pentru a munci in domeniul tehnologic.

 

 

 

Insa, el va deveni victima lui Mark Stroman, un texan cu convingeri puternice, care incepe un carnagiu impotriva musulmanilor, in zilele imediat urmatoare atacului de la World Trade Center, de pe 11 septembrie 2001. Americanul ataca orice individ ii iesea in cale, care arata ca un musulman, iar cand a fost arestat, a declarat ca: "am facut orice american ar fi facut. Suntem in razboi". Doi oameni au murit din cauza lui, iar Bhuyian a ramas fara un ochi.

 

 

 

 

 


Stroman  a fost inchis si condamnat la pedeapsa cu moartea si a fost executat prin injectie letala. Culmea, Bhuiyan, cel care i-a fost victima a incercat sa impiedice executia lui, declarand ca "moartea lui nu va eradica toata crimele din lume facute din ura. Ne vom pierde umanitatea in acest fel" a declarat acesta, conform The Guardian.

 

Kathryn Bigelow s-a specializat pe drame militare puternice, cu subiecte delicate, din istoria moderna a Americii. Cel mai recent film, Zero Dark Thirty, pentru care a fost nominalizata la Oscar anul trecut, a urmarit misiunea de 10 a celor de la CIA de capturare a celui mai periculos terorist din lume, Osama bin Laden.

 

 

 


Ea a castigat Oscarul pentru regie, devenind prima femeie care obtine Oscarul ca regizor, in 2010, pentru The Hurt Locker, o drama despre soldatii americani in Razboiul din Irak.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies