marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy: actorul din The Dark Knight Rises va juca intr-un serial istoric produs de  Ridley Scott, afla povestea proiectului celor de la BBC

Tom Hardy va colabora pentru prima data cu Ridley Scott. Actorul va juca rolul principal in serialul istoric Taboo, regizat de Steve Knight si care va fi produs de Ridley Scott.

Tom Hardy: actorul din The Dark Knight Rises va juca intr-un serial istoric produs de Ridley Scott, afla povestea proiectului celor de la BBC

 

Actorul Tom Hardy, cunoscut pentru rolul Bane din The Dark Knight Rises, va face din nou echipa cu regizorul Steve Knight, pentru a realiza productia "Taboo", o drama de secolul XIX.  Proiectul este sustinut de  producatorul executiv Ridley Scott iar formatul va fi de 8 episoade, conform celor de la Hollywood Reporter.

 

 

 

Plasat in 1813, "Taboo" prezinta povestea unui aventurier din Africa ce revine in Anglia cu 14 diamante obtinute necinstit, pentru a razbuna moartea tatalui sau. Refuzand sa vanda afacerea familiei catre East India Company, incepe sa isi construiasca propriul imperiu de comert si nave. Insa, acesta se trezeste intr-un  joc periculos dintre doua tari aflate in conflict, Anglia si America.

 

 


Scoot Free London si Hardy Son & Baker sunt cei care realizeaza productia pentru BBC One si Sonar Entertainment, care asigura si distributia serialului in afara Marii Britanii.

 


 

 

 

"Realizam o drama englezeasca de referinta pentru aceasta generatie, creand un hibrid intre conventional si inedit, totul la pachet cu personaje intunecate", a declarat Hardy. Castigatorul premiului BAFTA a adaugat:  "Consider ca Steve Knight si Ridley Scott sunt partenerii ideali, iar BBC este perfect pentru a fi gazda acestui proiect incitant".

Scott si-a exprimat parerea potrivit careia productia va reflecta intr-un mod fidel secoulul respectiv.  "Este o perioada din istoria britanica in care ascensiunea puterii Imperiului tinde sa alunece incet intr-un colt intunecat", a mai spus actorul.
 

 

 

Knight a vorbit despre personajul sau ca fiind "un aventurier fara scrupule si o fiinta problematica". In ceea ce priveste East India Company, regizorul a facut o analogie cu CIA si NSA, mentionand ca este vorba despre cea mai mare si mai nociva corporatie multinationala.

 


 

 

Stewart Till, CEO al Sonar Entertainment, a vorbit in numele companiei, mentionand faptul ca aceasta este foarte dedicata realizarii unor productii originale de calitate pentru piata globala.

Ben Stephenson (BBC Drama) a decarat: "Avand in vedere colaborarea dintre Steven Knight si Tom Hardy pentru seria 'Peaky Blinders', sunt extrem de entuziasmat ca se vor alatura lui Ridley Scott pentru a realiza ambitioasa serie pentru BBC. Este un proiect major pentru BBC".

 


Tom Hardy ("The Dark Knight Rises", "Warrior") a aparut recent in filmul "Child 44" , produs de compania lui Ridley Scott, Scott Free. Filmarile vor incepe in ianuarie 2015, in Marea Britanie.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies