marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise vrea sa joace in Top Gun 2, cu o singura conditie: ce cerinta are starul de 53 de ani

Aflat in plin turneu de promovare a filmului "Misiune imposibila 5", Tom Cruise s-a aratat dispus sa joace intr-o continuare a peliculei 'Top Gun', de mare succes la public. Intervievat in privinta participarii sale la un eventual 'Top Gun 2', actorul s-a declarat sedus de aceasta idee, scrie Agerpres.

Tom Cruise vrea sa joace in Top Gun 2, cu o singura conditie: ce cerinta are starul de 53 de ani

"Daca reusesc sa gasesc un mijloc bun sa o fac, daca toti vom putea gasi unul, mi-ar placea sa fiu din nou la maneta acelor avioane!', a spus el pe covorul rosu, inaintea avanpremierei de la Londra a 'Misiunii imposibile 5'.

 

Actorul a pus totusi o conditie: 'Trebuie ca toate avioanele sa fie adevarate, nu in imagini de sinteza (CGI - computer generated imagery)...Spun cu hotarare 'nu' imaginilor digitale pentru avioane. Vreau sa filmez asa cum s-a facut primul film. Daca am putea gasi un mijloc sa o facem si daca Departamentul de Aparare ne da autorizatia, ar fi minunat', a adaugat Tom Cruise.

 


 

Adept al cascadoriilor reale si fara dublura, actorul este reprezentantul unei miscari anti-digitale, tot mai puternice la Hollywood. Unii actori si regizori prefera sa filmeze din nou cu ajutorul efectelor speciale traditionale (machete, cascadorii, etc.) mai degraba decat sa recurga la imagini de sinteza.
 

Se pare ca publicul le da dreptate adeptilor filmarilor reale, fiind entuziasmat de anuntul lui J.J. Abrams, care a decis sa recurga pe cat de putin posibil la imagini digitale in 'Star Wars VII', intrerupand astfel tendinta lui George Lucas de a folosi imagini de sinteza 100% in a doua sa trilogie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies