marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise si Katie Holmes divorteaza dupa cinci ani de casatorie. Motivul pentru care s-a destramat unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood

Unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood a facut  aseara un anunt soc. Dupa o casatorie de cinci ani, Tom Cruise si Katie Holmes, doi dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, divorteaza.

Tom Cruise si Katie Holmes divorteaza dupa cinci ani de casatorie. Motivul pentru care s-a destramat unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Desi nu au oferit nici un motiv care sa anunte aceasta veste, lasand impresia unui cuplu fericit, cele doua staruri de la Hollywood au surprins pe toata lumea dupa ce au anuntat ca pun capat casatoriei.

 

Starul din ”The Rock of Ages”, film care a fost lansat de curand in Romania si frumoasa actrita care a jucat in blocksuter-ul ”Batman Begins" au o fetita de sase ani, Suri.
 

Avocatul lui Katie Holmes a oferit un comunicat de presa in care a precizat ca decizia a fost una dificila si ca unica grija a acesteia o reprezinta interesele fiicei sale, Suri.
 

"Este o problema personala si cu caracter privat a lui Katie si a familiei ei. Principala preocupare a fost si ramane situatia fetitei ei", se arata in comunicat, potrivit dailymail.

 

Tom Cruise a fost casatorit de doua ori inainte, cu Nicole Kidman si Mimi Rogers. In prezent, acesta se afla in Islanda, acolo unde filmeaza pentru pelicula "Oblivion".

 

 

 

 

Cu o luna in urma, intr-un interviu acordat revistei People, Tom Cruise nu a lasat sa se inteleaga nici macar o secunda ca ar avea probleme in cuplu. "Katie este o persoana extraordinara. Daca petreci cateva minute cu ea, vei vedea asta. Tot ceea ce face este plin de creativitate. Este amuzanta si sarmanta, iar atunci cand intra in camera ma simt mult mai bine", a spus acesta.

 

Se pare ca actrita s-a simtit dezgustata de actor dupa ce a vazut coperta revistei W, in care Cruise apare machiat, cu plete si imbracat ca un rocker.

 

Holmes intentioneaza sa obtina custodia fetitei, dar si o parte din averea lor, ridicata la suma de 275 de milioane de dolari. Conform contractului prenuptial, Katie trebuie sa obtina minim 3 milioane de dolari pentru fiecare an in care a fost casatorita cu Tom Cruise. Astfel, Katie va primi cel putin 33 de milioane de dolari pentru cei 5 ani de casatorie, plus o casa in California.

 

Daca Tom Cruise a declarat ca nu se astepta la decizia asta, surse apropiate cuplului au spus ca Holmes avea de gand de ceva timp sa divorteze, i-a spus si lui insa nu i-a lasat timp sa imprastie vestea, cum a facut cu fosta sa sotie, Nicole Kidman.

 

Holmes a aparut mai tot timpul obosita si extenuata. Daca Tom a avut succes in ultimii ani cu filmele sale, Katie a avut grija de fetita lor si aparea destul de des singura. In timp ce ea locuia in New York si avea grija de Suri, Tom calatoare in intreaga lume [pentru a-si promova proiectele cinematografice.

 

Insa, se pare Holmes n-a mai putut trece peste rusine pe care a simtit-o dupa ce a vazut coperta revistei W, unde aparea sotul ei. A spus ca s-a simtit jenanta, dezgustata si ca  i s-a parut ridicol. Astfel, dupa ce oricum in ultimii ani, Katie era nemultumita de relatie, a decis sa o incheie.

 

Holmes, care a marturisit ca avea postere cu Cruise in camera cand era mai mica, a descoperit ca in realitatea lucruruile nu sunt perfecte si casatoria cu un om depedent de munca si un mega star cu viziuni religioase ciudate nu este chiar ce isi doreste.

 

Relatie lui Tom Cruise si Katie Holmes a devenit una dintre cele mai mediatizate din istoria Hollywood-ului. Momentul in care Cruise s-a urcat pe canapea la Oprah sa isi declare dragostea pentru Katie a facut inconjurul lumii. Dupa ce s-a nascut Suri, cei doi au stat departe de blitzuri iar presa se intreba daca exista copilul. Dupa cateva luni, cei trei au aparut pe coperta Vanity Fair, in octombrie 2006. Acel numar a fost cel mai bine vandut din istoria revistei.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies