marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise se afla la Paris pentru a turna episodul 6 din "Misiune Imposibila". Cursele nebune cu masini si elicoptere

Urmariri cu masini si, in aer, cu elicoptere... Neobosit, Tom Cruise filmeaza la Paris episodul 6 din seria de aventuri "Misiune Imposibila". Prezenta sa pe strazile capitalei franceze n-a trecut neobservata.
Tom Cruise se afla la Paris pentru a turna episodul 6 din Misiune Imposibila . Cursele nebune cu masini si elicoptere

Tom Cruise, care il interpreteaza pentru a sasea oara pe agentul Ethan Hunt, a fost vazut conducand un bolid pentru filmarea unor scene cu urmariri cu scrasnet de roti pe strazile Parisului.


Stiam deja din episoadele precedente cum se descurca personajul lui Tom Cruise la volan.



Trailer:
"Poti sa conduci? / Acum un minut erai mort. / Ce tot spui acolo?"


Si este suspans nu doar la sol, ci si in aer! Scene spectaculoase cu elicoptere au fost filmate in apropierea heliportului Ministerului Finatelor din Paris.


Localnicii si turistii au avut sansa sa-l vada pe starul american in varsta de 54 de ani la turnarea unor scene, iar marturiile foto au inceput sa apara pe retelele de socializare.



Trailer:
"Si un amanunt important... Daca nu se deschide trapa in doua minute si jumatate, amandoi suntem morti... / Ai auzit? Renunta acum!"


Si mai multa actiune promite cea de-a saselea pelicula din seria de succes "Misiune Imposibila", daca e sa ne luam dupa filmarile care se desfasoara la Paris. In weekend echipele de filmare s-au instalat chiar in centrul orasului si vor ramane acolo 35 de zile.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies