marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise, omul care face imposibilul posibil: actorul si-a tinut respiratia timp de 6 minute pentru o scena subacvatica din Mission Impossible: Rogue Nation  

Tom Cruise nu isi dezamgeste fanii si continua sa ii impresioneze. Starul face imposibilul sa devina posibil pe platourile de filmare, unde isi executa singur cascadoriile. Pentru noul sau film, Mission: Impossible Rogue Nation, Tom Cruise s-a intrecut pe sine.

Tom Cruise, omul care face imposibilul posibil: actorul si-a tinut respiratia timp de 6 minute pentru o scena subacvatica din Mission Impossible: Rogue Nation

Tom Cruise si-a tinut respiratia timp de 16 minute pe platourile de la  Mission: Impossible Rogue Nation, pentur o scena subacvatica. "Am filmat multe scene subacvatice, dar am vrut sa facem o scena credibila si fara sa fie taiata. Asa ca scena a fost filmata din prima si ne-am antrenat sa ne putem tine respiratia intre 6 si 12 minute. A fost foarte solicitant" a declarat Tom Cruise pentru USA Today.

 

 


Starul este recunoscut pentru cascadoriile sale spectaculoase si faptul ca si le executa singur. Pentru acest film, actorul de 52 de ani s-a antrenat cu Kirk Krack, un antrenor specializat pe scufundari. "Cand faci filmele din seria <<Mission Impossible", lucrezi cu cei mai buni cascadori, atleti si antrenori"  a spus Cruise.

 

La 52 de ani, Tom Cruise este intr-o forma de zile mari. Actorul are de dus la sfarist inca o misiune de spionaj periculoasa in primul trailer pentru Mission Impossible: Rogue Nation. Titlul aduce aminte de un alt film, un spin-off dupa Star Wars al celor de la Disney, care urmeaza sa fie lansat in 2016.

 

 


Tom Cruise se intoarce in rolul principal, iar filmul ca fi regizat de Christopher McQuarrie. Alaturi de el vor juca Simon Pegg, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson. In Mission Impossible: Rogue Nation, Ethan Hunt si echipa sa primesc cea mai grea misiune de pana acum: sa neutralizeze Sindicatul, o organizatie terorista, dornica sa le distruga pentru totdeauna propria lor organziatie, IMF.


Mission Impossible: Rogue Nation
  se va lansa in cinematogafe in aceasta vara, pe 31 iulie 2015.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies