marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

To The Wonder, aplaudat si huiduit la Venetia: cum au reactionat cinefilii dupa ce au vazut cel mai recent film al lui Terrence Malick    

Asa cum era de asteptat, noul film al lui Terrence Malick a starnit valva la Festivalul de Film de la Venetia, unde a avut premiera in weekend. La fel ca si The Tree of Life, To The Wonder a impartit cinefilii in doua tabere: unii au fost fascinati de film, altii au ramas confuzi si au huiduit la final.

To The Wonder, aplaudat si huiduit la Venetia: cum au reactionat cinefilii dupa ce au vazut cel mai recent film al lui Terrence Malick

 

La premiera filmului To The Wonder de la Venetia, dintre starurile filmului au fost prezente doar Olga Kurylenko si actrita de origine italiana, Romina Mondello. Regizorul Malick este cunoscut pentru faptul ca nu agreeaza iesirile in public si este printre cele mai retrase personalitati de la Hollywood.


 

To The Wonder se centreaza pe povestea lui Neil (Ben Affleck), un barbat care nu isi mai gaseste scopul in viata si decide sa plece intr-o calatorie in Paris. Acolo, acesta incepe o aventura pasionala cu europeanca Marina (Olga Kurylenko). Neil revine acasa in Oklahoma si decide sa se insoare cu Marina, insa relatia lor se destrama la fel de repede cum a inceput si incepe o noua poveste de dragoste cu o fosta iubire din tinerete, Jane (Rachel McAdams).

 

Desi ideea pare lineara si deloc spectaculoasa, surse apropiate regizorului au declarat ca acesta ar fi un film si mai experimental decat The Tree of Life, scriu cei de la Indiewire.

 

Starul filmului, Ben Affleck a declarat dupa ce a vazut filmul in intregime  " To The Wonder face The Tree of Life sa arate ca Transformers", fiind total uimit de ce a reusit regizorul Malick sa faca in cel mai recent film al sau. Acesta a mai adaugat: "Filmul pare mai mult o evocare a amintirilor decat o poveste lineara si obisnuita, insa te hipnotizeaza si este mai cursiva deca viata insasi" a mai spus Affleck intr-o conferinta la Fesitvalul de Film Telluride.

 

Olga Kurylenko


 

Confuzia a fost starea generala care i-a cuprins pe criticii de la Venetia. La conferinta de presa, atat marile staruri ca Ben Affleck, Rachel McAdams sau Javier Bardem au lipsit, cat si regizorul, Terrence Malick. Prezenti au fost Olga Kurylekno si Romina Mondello, alaturi de producatori, care au fost nevoiti sa raspunda intrebarilor din partea presei.

 

Unii dintre cei prezenti in sala au huiduit la final, semn ca le-a displacut filmul total, in timp ce altii au fost impresionati si au oferit recenzii de patru stele: "To The Wonder este o evocare superba, dar uneori dramatica a momentelor din viata care au marcat doua relatii nefericite si au schimbati vietile personajelor pentru totdeauna". Criticul Guy Lodge a scris si pe Twitter mesajul sau catre cei care au huiduit: "Incetati odata. Se presupune ca sunteti profesionalisti

 

Cinefilii au fost surprinsi sa descopere detalii in mapa de presa care nu exista deloc in film: in notite scria ca numele personajului lui Ben Affleck era Neil, iar ca personajul Olgai Kurylenko este nascut in Ucraina, insa aceste detalii nu sunt mentionate deloc in film. Mai mult, Ben Affleck are parte de cateva replici tot filmul. To The Wonder a fost in centrul atentiei saptamana trecuta dupa ce Rachel Weisz, sotia lui Daniel Craig, a declarat ca a filmat mai multe scene pentru acest film, dar acestea au fost scoase de tot din film. Alaturi de ea se mai numara actori ca Amanda Peet, Michael Freemam. Weisz a declarat ca "am avut ocazia sa lucrez cu Malick, dar nu am avut placerea de a-mi vedea munca pe marile ecrane, pentru ca m-a scos din film".

 

 

Romina Mondello

 


Cea mai mare confuzie a fost creata de personajul feminin principal care este cel al Olgai Kurylenko si nu al lui Rachel McAdams, asa cum se asteptau toti. Dupa ce a fost lansata prima poza din film, pe care multi au considerat-o un poster, toti au crezut ca Rachel McAdams va fi eroina, insa aceasta apare foarte putin.

 

Producatorii au comentat ca acela nu e un poster, ci doar o imagine: "Nu am lansat nici un poster oficial inca, aceea este doar o imagine din film. Detaliile din mapa de presa au fost oferite pentru a-i ajuta pe cinefili sa inteleaga mai bine contextul in care are loc actiunea si trecutul personajelor".  a spus Nicholas Gonda, unul dintre producatorii filmului.

 

 

 

Olga Kurylenko a avut numai cuvinte de lauda la adresa regizorului despre care  a spus ca " a scris rolul cu mine in cap, dar fara sa ma cunoasca, cred ca este medium. Este infricosator. Insa el m-a invatat ca de multe ori tacerea este mai puternica decat cuvintele, am invatat sa misc cuvintele, nu sa le rostesc. Nu ai nevoie de cuvinte, ci mai mult de gesturi, corpul transmite mesaje la fel de puternice" a spus aceasta la conferinta de presa, conform Hollywood Reporter.

 

To The Wonder este primul film din cariera lui Terrence Malick care are premiera la Festivalul de Film de la Venetia. Filmul nu are inca o data de lansare in cinematografe.


 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies