marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 imagini de la filmarea Titanicului pe care fanii nu le-au vazut niciodata. Cati bani va strange Titanic 3D in box office

Acum doi ani, James Cameron a avut ideea stralucita de a reconverti 3D Titanicul - al doilea cel mai de succes film din cariera sa si din istoria cinematografiei dupa Avatar  Iconica poveste de dragoste dintre doi tineri ce apartin unor lumi diferite imbarcati pe tragicul vapor a facut sa curga valuri de lacrimi in cei 15 ani de la lansare in cinematografele din intreaga lume. Revista Entertainment Weekly publica in premiera 5 imagini de la filmarile peliculei care ajunge in aprilie din nou pe marile ecrane.

5 imagini de la filmarea Titanicului pe care fanii nu le-au vazut niciodata. Cati bani va strange Titanic 3D in box office

"Am lucrat din greu pentru a face din aceasta conversie in 3D o adevarata bijuterie si s-ar putea crede ca filmul a fost turnat astfel inca de la bun inceput", a declarat James Cameron pentru postul de televiziune Sky News, in fata Royal Albert Hall din Londra, unde a avut loc premiera mondiala de la Titanic 3D .


Si cum nimic nu-l poate opri pe James Cameron in box office, site-ul www.boxoffice.com scrie ca Titanic 3D are sanse sa stranga 42 de milioane de dolari in primul weekend in SUA  si ar putea atinge in primele saptamani de la relansare 155 de milioane de dolari. Aceasta suma s-ar adauga la cele peste 1,8 miliarde de dolari stranse pana acum de Titanic si care au facut din filmul cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet al doilea film din box office-ul mondial.


Lansarea acestei versiuni 3D are loc intr-o perioada in care se comemoreaza centenarul naufragiului celebrului pachebot, care s-a scufundat in Oceanul Atlantic, in aprilie 1912.


James Cameron, alaturi de Kate Winslet intr-o scena dupa scufundarea Titanicului. Desi scenele trebuiau sa sugereze calvarul inghetului prin care au trecut victimele, apa in care au filmat actorii avea in realitate 26 de grade C.


"Acest film aduce o alta dimensiune. Este o experienta foarte diferita. Ai cu adevarat impresia ca te afli pe vapor, cu apa care tasneste de peste tot in jurul tau", a spus actrita Kate Winslet, care a declarat ca nu va uita insa niciodata filmarile din 1997.


Partenerul ei din film, actorul american Leonardo DiCaprio, nu a putut sa asiste la aceasta premiera, pentru ca "are mult de lucru", a precizat actrita britanica.Potrivit site-ului contactmusic.com, actorul american s-a simtit rusinat din cauza prestatiei sale din filmul original.


Rochia lui Kate Winslet a fost testata intr-una din piscinele hotelului unde erau cazati actorii


James Cameron a dezvaluit faptul ca DiCaprio era "rosu" de rusine atunci cand a revazut filmul, in compania regizorului canadian: "Mi-as fi dorit ca Leo sa fie aici, dar acum el este ocupat cu filmarile pentru o alta pelicula. Ar fi fost insa minunat ca Leo sa fie aici, sa participe la acest eveniment. Nu i-am aratat tot filmul, ci doar 18 minute din noua versiune, in urma cu cateva luni. A fost o intalnire frumoasa si a fost minunat sa vad cum reactioneaza. Nu ii venea sa creada. Imi spunea: «Eram un mic golan! Uite cum aratam!» Ii venea sa se ascunda sub scaun. A fost un moment amuzant".

 

Kate Winslet in scena in care i se face portretul. Momentul  in care Leonardo DiCaprio ii schiteaza portretul si in care poarta doar celebrul colier la gat  e unul iconic pentru cinematografia moderna.


Titanicul a fost prezentat in epoca ca un vapor ce nu poate fi scufundat. Insa carena lui a fost sparta de un aisberg si nava s-a scufundat, provocand moartea a 1.514 persoane dintre cei 2.224 de pasageri aflati la bord. Epava a fost descoperita in 1985, la o adancime de aproape 4.000 de metri. Filmul "Titanic" a relansat interesul publicului pentru aceasta drama.


James Cameron a participat la premiera de la Londra, la doar cateva zile dupa revenirea sa dintr-o expeditie pe fundul Oceanului Pacific.


Cineastul canadian a devenit, duminica, primul om din lume care a explorat, de unul singur, timp de mai multe ore, la bordul unui minisubmarin, zona aflata la cea mai mare adancime de pe Terra. Aceasta zona se afla in Groapa Marianelor din Oceanul Pacific, la o adancime de peste 10 kilometri.

DiCaprio si Kate Winslet fotografiati in timp ce filmau o scena


Sursa Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation/ Paramount Pictures


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies