marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Titanic, al doilea cel mai bine vandut film din istorie vine in varianta 3D! Vezi cand va fi lansat!

O versiune 3D a filmului Titanic va fi lansata pe marile ecrane in 2012, a anuntat, joi, regizorul peliculei originale, James Cameron.

Titanic, al doilea cel mai bine vandut film din istorie vine in varianta 3D! Vezi cand va fi lansat!

articole relationate

Titanic

Titanic

Titanic a fost lansat in 1997 si a avut un mare succes de public. Versiunea 3D a acestui lungmetraj va aparea pe marile ecrane pe 6 aprilie 2012, pentru a marca cei 100 de ani de la data la care celebrul pachebot si-a inceput prima si totodata ultima lui calatorie, pornind pe 10 aprilie 1912 din portul britanic Southampton, au anuntat reprezentantii Paramount Pictures, Twentieth Century Fox si Lightstorm Entertainment.


"Exista o intreaga generatie care nu a vazut niciodata filmul Titanic asa cum a fost facut acest film pentru a fi vazut, pe marele ecran. Iar acesta va fi un Titanic asa cum nu l-ati vazut niciodata inainte, remasterizat digital cu 4K (rezolutie) si convertit in format 3D ", a declarat regizorul James Cameron.


"Cu puterea lui emotionala intacta si cu noile imagini mai puternice ca niciodata, acest film va reprezenta o experienta de proportii epice pentru fanii lui, dar si pentru spectatorii care il vor vedea pentru prima oara" , a adaugat regizorul canadian.


 Titanic ,cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale, a castigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor" (James Cameron).


Titanic a vandut bilete in valoare de 1,8 miliarde de dolari pe plan mondial si a detinut timp de foarte multi ani recordul de incasari, fiind depasit abia in 2010 de blockbusterul 3D "Avatar", regizat de acelasi James Cameron, care a obtinut incasari totale de 2,7 miliarde de dolari.

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies