marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Timp de 20 de ani a fost cel mai ravnit burlac de la Hollywood: cine au fost si cum arata fostele iubite ale lui George Clooney

La 53 de ani, George Clooney a renuntat la burlacie si s-a casatorit cu avocata Amal Amal Alamuddin, dupa nici un an de relatie. Cunoscut drept un cuceritor si un sex-simbol, lista de cuceriri a lui George Clooney e lunga si plina de femei superbe.

Timp de 20 de ani a fost cel mai ravnit burlac de la Hollywood: cine au fost si cum arata fostele iubite ale lui George Clooney


GALERIE FOTO Cine sunt si cum arata fostele iubite ale lui George Clooney

 

Nunta lui George Clooney a fost un eveniment ce a atras atentia la nivel mondial. Dupa atatia ani in care s-a declarat un burlac convins, actorul de 53 de ani s-a indragostit nebuneste si fulgerator de iubita sa, incat a decis ca a venit vremea sa isi uneasca destinele.

 

George Clooney si Stacey Kiebler

 

 

George Clooney a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.
Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

 

 

Acesta a declarat cu ani buni in urma ca nu se mai casatori niciodata, insa frumoasa Amal pare sa il fi facut sa se razgandeasca.  In schimb, Amal Alamuddin nu a mai fost niciodata casatorita, conform relatarilor din presa internationala.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies