marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ti-e dor de un horror bun? Daniel Craig aduce Dream House in acest weekend. Vezi programul saptamanii la cinema

Ti-e dor de un horror bun? Daniel Craig aduce Dream House in acest weekend. Vezi programul saptamanii la cinema

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

 

Daniel Craig ia o pauza de la filmele cu James Bond si revine pe marile ecrane intr-un thriller-horror captivant  Dream House/Casa de vis. Alaturi de el joaca Rachel Weisz si Naomi Watts.

Daniel Craig si Rachel Weisz sunt un cuplu casatorit, cu doi copii, care decide sa lase viata aglomerata din New York pentru cea linsistita din Connecticut. Insa, dupa ce se muta, cei doi incep sa creada ca frumoasa lor casa lor de vis este bantuita, dupa ce are loc o serie de evenimente mai putin obisnuite. Astfel, viata lor va fi data peste cap, limita dintre real si fantastic devenind aproape inexistenta.


Amatorii filmului de arta pot merge la Festivalul Filmului Francez, ajuns la cea de-a 15-a editie, care va avea loc intre 21 si 28 octombrie, la Cinema Studio si Cityplex, in Capitala.

Click aici pentru trailere si lista premierelor iar AICI puteti vedea programul de la Festival

Tot la acest sfarsit de weekend, puteti vedea un film de animatie impresionant, regizat intr-un mod cu totul deosebit.Crulic: drumul spre dincolo,  de Anca Damian, porneste de la cazul cetateanului roman Claudiu Crulic, mort pe 18 ianuarie 2008 intr-o inchisoare din Polonia, dupa un lung protest fata de arestarea sa de catre autoritatile de la Varsovia. Cazul a fost puternic mediatizat atat in presa din Romania, cat si in cea internationala.

Post-mortem, Crulic devine comentatorul propriei morti cu ajutorul vocii din off a binecunoscutului actor Vlad Ivanov, in pelicula semnata de Anca Damian.


 

Daca nu ati apucat sa vedeti noua versiune a celei mai celebre povesti spuse de Alexandre Dumas, inca mai puteti vizionare Cei trei muschetari in varianta 3D regizata de Paul W.S. Anderson.

Pe langa o distributie de zile mari, din care fac parte Orlando Bloom si Milla Jovovich, Cei trei muschetari are o colonoa sonora impresionanta, efecte speciale deosebite, iar 3D-ul transforma povestea intr-o aventura care te va tine cu sufletul la gura. Lupte cu sabii, dirijabile, mitraliere, aruncatoare de flacari intr-o versiunea moderna si plina de adrenalina, perfecta pentru o noua generatie.

 

Pentru cei vor sa vada un film romantic, dar bine realizat, One Day este alegerea ideala. Anna Hathaway si Jim Sturgess aduc pe marile ecrane povestea a doi tineri, care, pentru a nu pune in pericol prietenia lor, decid sa se vada o singura data pe an, in ziua in care s-au cunoscut. One Day, film adaptat dupa romanul cu acelasi nume scris de David Nicholls, este o poveste emotionanta despre dragoste, destin si prietenie.


 

Carismaticul Hugh Jackman continua lupta in ring alaturi de robotii gigantici din Real Steel. Daca nu ati vazut inca cel mai recent film al lui Jackman, mai aveti o sansa in acest weekend.



 


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies