marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thriller-ul "Fata din tren" este premiera saptamanii cu cel mai mare succes. Emily Blunt este o tanara alcoolica implicata in disparitia unei femei

Thriller-ul psihologic "The Girl on the Train" (Fata din tren), inspirat de romanul autoarei britanice Paula Hawkins, a preluat conducerea box office-ului din America de Nord.
Thriller-ul Fata din tren este premiera saptamanii cu cel mai mare succes. Emily Blunt este o tanara alcoolica implicata in disparitia unei femei

Aceasta este concluzia cifrelor preliminare publicate de firma specializata Exhibitor Relations.


Emily Blunt joaca rolul unei tinere divortate si cazute prada depresiei si alcoolui, care se vede implicata intr-o ancheta privind disparitia unei femei in cartierul in care locuieste.


Acest film regizat de Tate Taylor a strans 24,7 milioane de dolari in acest weekend de debut, noteaza Agerpres.



Pe locul al doilea in clasament se afla "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" (Copiii domnisoarei Peregrine: intre doua lumi), un film de aventuri fantastic despre un loc magic populat de copii si oameni cu puteri ciudate.


Noua productie a regizorului Tim Burton a colectat 15 milioane de dolari in acest weekend si 51 milioane de la lansarea sa in urma cu doua saptamani.



"Deepwater Horizon" (Deepwater Horizon: Eroi in largul marii), un film de actiune ce prezinta dezastrul care a avut loc in Golful Mexicului, la 20 aprilie 2010, cu consecinte fara precedent asupra mediului, s-a clasat pe locul al treilea, cu 11,7 milioane de dolari stransi in acest sfarsit de saptamana si 38,5 milioane in total.


Catastrofa ecologica a costat 61,6 miliarde de dolari compania petroliera BP.



Western-ul "The Magnificent Seven" (Cei sapte Magnifici) ocupa locul al patrulea cu 9,1 milioane de dolari (75,9 milioane in trei saptamani).


Un remake al celebrei pelicule din 1960, filmul regizat de Antoine Fuqua il propune pe Denzel Washington in rolul unui vanator de recompense, care angajeaza un grup de mercenari (Chris Pratt, Ethan Hawke etc) pentru a proteja o mica localitate din Vestul Salbatic de un industrias corupt.



Filmul de animatie "Storks" a coborat un loc fata de saptamana trecuta, cu 8,4 milioane de dolari (50,1 in trei saptamani).


Aceasta animatie mizeaza pe vocile lui Jennifer Aniston, Ty Burrell si Andy Samberg pentru a explica circumstantele in care berzele aduc pe lume copii.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies