marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Theo James, starul din Divergent, va fi eroul unei alte francize celebre: acesta o inlocuieste pe Kate Beckinsale in seria Underworld

Theo James, care a venit in centrul atentiei in acest an, cand s-a lansat primul film din franciza Diverget, tocmai a pus mana pe un alt rol fantastic. Astfel, el o va inlocui pe Kate Beckinsale in urmatorul film din franciza Underworld, care a ajuns deja la al cincilea film, anunta cei de la Hollywood Reporter.

Theo James, starul din Divergent, va fi eroul unei alte francize celebre: acesta o inlocuieste pe Kate Beckinsale in seria Underworld

Theo James a jucat in al patrulea film in rolul vampirului David, iar acesta va deveni personajul central in urmatorul film din serie, menit sa relanseze seria cu vampiri Underworld.

 

Kate Beckinsale si-a luat adio de la rolul eroinei Selene, insa producatorii inca mai spera ca seria sa aiba un potential in box-office. Astfel, Theo James va fi eroul urmatorului film, care nu este atat un reboot, ci va extinde universul din Underworld. El a jucat in Underworld: Awakening, in 2012, alaturi de Kate Beckinsale. Pentru urmatorul film, el va avea parte de doua personaje femine centrale alaturi de el, insa nu exista mai multe informatii.

 

Proiectul este inca in dezvoltare, urmeaza castingul pentru celelate roluri, iar filmarile vor incepe in primavara anului viitor. Scenariul va fi scris de Cory Goodman. Inca nu se cunosc detalii despre cineva va fi regizor.

 

Theo James, in varsta de 29 de ani, este un actor britanic ce a dat marea lovitura in cariera in acest an, cand a aparut in rolul masculin principal in adaptarea cinematografica a romanului bests-seller din seria young adult Divergent. A jucat alaturi de Shailene Woodley, care este eroina - Tris- iar filmul s-a bucurat de succes in randul fanilor. Incasarile mondiale au fost de aproape 300 de milioane de dolari. Urmeaza Insurgent, al doilea din film, la care tocmai s-au incheiat filmarile, si inca doua filme care vor completa seria. In Divergent el joaca rolul lui Four, instructorul celor care urmeaza sa isi aleaga factiunea si cel de care se indragosteste eroina Tris.

 

 

 

Franciza Underworld a debutat pe marile ecrane in 2003 si a generat incasari globale de 458 de milioane de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies