marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Walking Dead va avea un spin-off: cum va arata noul serial cu zombi, plasat intr-o lume post-apocaliptica

Fanii serialului The Walking Dead vor avea parte de o surpriza uriasa. Cei de la AMC au dezvaluit ca intentioneaza sa lanseze un spin-off al cunoscutului serial cu zombi.

The Walking Dead va avea un spin-off: cum va arata noul serial cu zombi, plasat intr-o lume post-apocaliptica

In urmatorii ani, cei de la AMC vor aduce spin-off-ul serialul Breaking Bad, care se numeste "Better Call Saul" si se va concentra pe aventurile avocatului lui Walter White, dar si un nou serial inspirat de The Walking Dead. Confomr celor de la Screenrant, noul serial nu va avea legatura cu actiunea din The Walking Dead, doar ca va fi plasat intr-o lume post-apocaliptica, populata de zombi.


Robert Kirkman
, cel care a si creat benzile desenate ce au stat la baza serialului The Walking Dead, va fi unul dintre producatorii noului show, iar Dave Erickson va fi creatorul serialului. El este cunoscut pentru un alt show de succes, "Sons of Anarchy".

 

Conform informatiilor aparute in presa straina, serialul inspirat de The Walking Dead, se va centra pe doua familii mici si va avea sase personaje centrale. Va exista familia Cabrera, formata din tata si fiu, familia Tompkins, formata dintr-o mama singura si doi copii adolescenti, si Andrea Chapman, o femeie misteroasa ce incearca sa isi revina dintr-o tragedie cumplita.


Episodul pilot a fost primit foarte bine de producatori, care au dat unda verde si au comandat deja primele episoade. Insa, nu exista nicio informatie oficiala despre data lansarii. Creata de Frank Darabont, seria The Walking Dead trateaza sfarsitul civilizatiei si o lume bantuita de zombi Filmul urmareste un grup de supravietuitori, condusi de ofiterul Rick Grimes interpretat de Andrew Lincoln, in cautarea unui adapost de creaturile ucigase.

 

Serialul a rupt toate top-urile de audienta inca de la primul episod difuzat anul trecut atragand cei mai multi telespectatori cu varste intre 18-49 de ani, din toate timpurile ( 5.3 milioane de telespectatori). Extrem de grafic, cu multe scene violente si de canibalism, show-ul prezinta o luma postapocaliptica distrusa de o epidemie care ii transforma pe oameni in zombi.

 

Fara a se sti cum s-a ajuns aici, il urmarim pe seriful Rick trezit dupa cateva saptamani de coma, singur intr-un spital parasit, si care se lupta cu hoarde se zombi pentru a-si gasi familia. Atunci cand o face,  incepe o noua aventura  - supravietuirea intr-un mediu invadat. De-a lungul timpului, personajele isi schimba personalitatea iar unii vor fi in stare sa faca orice pentru a supravietui.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies