marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Vampire Diaries: serialul fenomen de care s-au indragostit milioane de adolescenti ajunge in luna noiembrie la Pro Cinema

Unul dintre cele mai indragite seriale din lume, bazate pe o serie de carti bestseller, The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor, ajunge in premiera la Pro Cinema, in luna noiembrie.

The Vampire Diaries: serialul fenomen de care s-au indragostit milioane de adolescenti ajunge in luna noiembrie la Pro Cinema

The Vampire Diaries, serialul care i-a transformat in staruri mondiale pe Nina Dobrev, Ian Somerhalder si Paul Wesley vine la Pro Cinema, in noiembrie.

 

Serialul lansat  septembrie 2009,a avut un succes fenomenal imediat, cu o baza de fani numeroasa, care a indragit din prima si seria de carti scrisa de L. J. Smith. The Vampire Diaries a castigat in 2010 7 premii Teen Choice Award si cotinua sa fie in topul preferintelor adolescentilor din lumea intreaga. Cu elemente supranaturale si un triunghi amoros neobisnuit, The Vampire Diaries aduce in prim plan un univers mistic, populat cu personaje cu totul deosebite, de la vampiri si pana la varcolaci sau alte fiinte supranaturale

 

 

Actiunea are loc in Mystic Falls, (Virginia), un oras fictiv, bantuit de forte supranaturale. Actiunea graviteaza in jurul triunghiului amoros format de Elena, Stefan si Damon, toti avand un trecut misterios. In plan paralel se desfasoara actiunea ce vizeaza istoria orasului, in care este implicata Elena, ea fiind dopplegänger-ul lui Katherine, care vrea sa se razbune pe locuitorii orasului, dar si pe Elena, Stefan si Damon. Episodul-pilot a avut cea mai mare audienta, devansand orice alt serial difuzat pe CW, inca de cand acest post s-a lansat in 2006. Audienta episodului-pilot a fost una record, circa 3,6 milioane de telespectatori, serialul primind numai recenzii favorabile. Serialul a fost nominalizat la diferite premii, castigand Peoples Choice Award si Teen Choice Award.
 

 

 

Serialul urmareste viata Elenei Gilbert (Nina Dobrev), o liceana de 17 ani, care se indragosteste de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley), el avand 162 de ani. Relatia lor se complica din momentul in care isi face aparitia vampirul Damon Salvatore , fratele lui Stefan, acesta revenit in Mystic Falls pentru razbunare. Amandoi se indragostesc de Elena, pentru ca ea reprezinta pentru ei dragostea pierduta, dragostea Katherine Pierce. Elena dezvolta o relatie frumoasa de prietenie cu Damon,cu urcusuri si coborasuri,ajungand chiar sa se iubeasca reciproc,o relatie care ilustreaza drumul iubirii adevarate,drum presarat cu obstacole puternice,dar insuficiente si insignifiante in balanta cu dragostea lor.

 

 

 

E dezvaluit faptul ca Elena este descendenta directa a Katherinei, revenita in Mystic Falls pentru a-si duce la final planul de a se razbuna pe cei trei. Actiunea are loc in Mystic Falls, un oras fictiv, special creat pentru acest serial, un orasel din Virginia plin de mituri si legende despre fiinte supranaturale, inca de la colonizarea sa de la mijlocul secolului XVII, de migranti din New England. Alte povesti se petrec in paralel, in jurul altor locuitori ai orasului, cum ar fi fratele mai mic al Elenei, care mai tarziu se doveste a fi varul biologic al acesteia, Jeremy Gilbert, interpretat de Steve R. McQueen, cea mai buna prietena a Elenei, vrajitoarea Bonnie Bennett, interpretata de Katerina Graham, Caroline Forbes, intepretata de Candice Accola, o alta prietena a celor doua, care, ulterior devine vampir. Alaturi de aceste personaje mai apar Matt Donovan, intepretat de Zach Roerig, fostul iubit al Elenei, si unul dintre descendentii familiei fondatoare a orasului, Tyler Lockwood care devine varcolac, interpretat de Michael Trevino. Cei care conduc orasul sunt descendentii familiior fondatoare, Salvatore, Gilbert, Felles, Forbes si Lockwood. Consiliul se numeste Founders Council- Consiliul Membrilor Fondatori. Acestia pazesc orasul de fiinte supranaturale, cum ar fi vampirii, varcolacii, fantomele,vrajitoarele si hibrizii,care sunt niste creaturi jumatate vampir,jumatate varcolac.
Distributie

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies