marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Place Beyond the Pines, cel mai cautat film la Festivalul de la Toronto. 10 pelicule pe care toata lumea asteapta sa le vada in acest an  

Cea mai noua pelicula a regizorului Derek Cianfrance ( Blue Valentine, 2010) este filmul care a atras cel mai mare interes printre distribuitorii de la Festivalului International de Film de la Toronto, care debuteaza astazi,  pe 6 septembrie.

The Place Beyond the Pines, cel mai cautat film la Festivalul de la Toronto. 10 pelicule pe care toata lumea asteapta sa le vada in acest an

"The Place Beyond the Pines"  ii reuneste pe regizorul si scenaristul Derek Cianfrance cu Ryan Gosling, cei doi lucrand impreuna la drama "Blue Valentine" in 2010. Blond, tatuat si rebel Ryan Gosling se intoarce pe marile ecrane cu un rol asemanator cu cel din Drive, 2011. Drama spune povestea unui cascador pe motocicleta Luke (Ryan Gosling) care ajunge sa comita o infractiune pentru a-si intretine familia si se va confrunta cu un politist ajuns politician (Bradley Cooper).


Eva Mendes o interpreteaza pe Romina, iubita lui Luke alaturi de care are un baiat Jason ( Dane DeHaan). Cand tatal, un expert in cascadorii pe motocicleta, ramane fara serviciu, acesta se apuca de jefuit banci pentru a a-si putea intretine copilul. Titlul filmului vine de la numele orasului Schenectady care inseamna, in limba Mohawk, "beyond the pine pines", adica "locul de dincolo de pini".


Filmul scris si regizat de Derek Cianfrance i-a facut pe multi distribuitori de film sa saliveze deja dupa el - a declarat Lia Buman directoare de achizitii de la FilmDistrict. The Place Beyond the Pines ii mai are in distributie pe Ray Liotta si Rose Byrne, nu are inca un trailer iar in Romania nu are o data de lansare stabilita.


Printre celelalte filme care au atras atentia marilor distribuitori de film la Toronto sunt "The Reluctant Fundamentalist" al regizoarei Mira Nair.  Cu o distributie formata din Riz Ahmen, Kate Hudson, Kiefer Sutherland, Live Schreiber si Martin Donovan este un thriller politic despre un pakistanez absolvent de Princeton care vaneaza succesul pe Wall Street insa ajunge sa fie prins intre aspiratiile profesionale, o criza de ostatici si loialitatea catre tara natala.

O alta productie care a starnit interes este comedia-drama "Arthur Newman", regizata de Dante Ariola. Cu Emily Blunt, Colin Firth si Anne Heche, filmul urmareste povestea a doi oameni, interpretati de Emily Blunt si Colin Firth, care se muta impreuna intr-o casa abandonata incercand sa scape de trecutul lor dureros.

 

Un alt film atragator pentru casele de distributie este "The Iceman", filmul scris si regizat de Ariel Vromen care prezinta adevarata povestea a lui Richard Kuklinski, faimosul asasin mafiot . Interpretat de Michael Shannon, Richard Kuklinski si-a castigat notorietatea prin metoda inedita prin care lucra: ingheta trupul victimelor sale pentru a face astfel ora decesului greu de stabilit si pentru a da politiei o pista falsa. Insa, in viata sa personala, avea grija de sotie si cei doi copii si traia aparent, o viata perfecta. Filmul ii mai are in distributie pe Benicio Del Toro care joaca rolul mafiotului Roy Demeo, angajatorul lui Kuklinski, iar James Franco este mentorul sau asasin, Mr. Softee.



Printre cele mai asteptate filme din acest an la Festivalul de Film de la Toronto sunt:

1. "Cloud Atlas" (cu Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw) al fratilor Wachowski este o drama intensa si impresionanta, ce exploreaza impactul consecintelor pe care le au asupra oamenilor actiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului si viitorului. “Cloud Atlas” e un film de peste 3 ore cu trei regizori, fratii Wachowski si Tom Tykwer,  ecranizat dupa romanul omonim al lui David Mitchell, publicat in 2004, a carui poveste se petrece pe durata a sase generatii, incepand din secolul 19 si pana intr-un viitor post-apocaliptic.

 



 


2. "Silver Linings Playbook" este o comedie care ii are in distributie pe Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro. Regizat de David O.Russel, filmul care va avea lansarea pe 21 noiembrie prezinta povestea lui Pat Peoples (Bradley Cooper), un fost profesor care a petrecut patru ani intr-o institutie care trateaza bolile mintale si care se muta inapoi cu parintii.


3. "Byzantium", un thriller cu vampiri regizat de Neil Jordan. Actrita Saoirse Ronan o interpreteaza pe Eleanor, o tanara transformata in vampir chiar de catre mama sa, interpretata de Gemma Arterton. Cele doua sunt pe fuga de peste 200 de ani, iar Eleanor isi doreste sa se opreasca si sa incerce sa duca o viata normala. Ceea ce nu stie ea insa, e ca mama ei o protejeaza de cei asemenea lor si ca singura sansa de a scapa de razbunarea vampirilor din “Fratie” este sa continue fuga sau sa li se alature acestora.

4. "Looper", pelicula cu cu Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano, Qing Xu, Noah Segan, Jeff Daniels a fost considerata unul dintre cele mai atragatoare concepte science fiction ale anului. Filmul scris si regizat de Rian Johnson (The Brothers Bloom) a starnit un interes destul de mare. Este anul 2077 atunci cand niste gangsteri din oras incearca sa-l ucida pe un barbat de 51 de ani, Joseph Simmons (Bruce Willis) folosindu-se de calatoria in timp si de varianta sa mai tanara, iar acesta isi ia destinul in propriile maini. Acesta fuge de varianta sa din trecut, tanarul de 25 de ani Joe (Joseph Gordon-Levitt) si incearca sa-si schimbe viitorul.


5. Imogene, o comedie regizata de Shari Springer Berman si Robert Pulcini cu Kristen Wiig si Matt Dillon despre o scenarista care incearca sa se sinucida pentru a-si recastiga fostul iubit si care este fortata sa locuiasca cu mama sa dependenta de jocuri de noroc.


6. "The Impossible", al carei subiect se desfasoara pe fondul unei catastrofe naturale, este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2012. Regizorul spaniol Juan Antonio Bayona, care s-a facut cunoscut in 2007, cu pelicula "Orfelinatul", a decis sa descrie tragedia tsunami-ului care a devastat Thailanda pe 26 decembrie 2004. "Nu eu am ales aceasta istorie, ea m-a ales pe mine", a declarat tanarul regizor. Filmul ii are in distributie pe Naomi Watts, Ewan McGregor si Tom Hollan.


7. Seven Psychopaths este o comedie neagra regizata si scrisa de Martin McDonagh cu o distributie de vis: Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken, Woody Harrelson, Tom Waits si Olga Kurylenko. Marty (Colin Farrell) este un scriitor ratat care se chinuie sa termine un scenariu numit Seven Psychopaths. Tot ce are nevoie e putina concentrare si inspiratie. Cel mai bun prieten al sau Billy (Sam Rockwell) este un actor somer si un hot de caini, care vrea sa-l ajute pe Marty cu orice pret. Un om credincios cu un trecut violent, Hans (Christopher Walken) este partenerul lui Billy in rapirile de catei. Charlie ( Woody Harrelson) este un gangster psihopat al carui caine este furat de Hans si Billy. Un om sangeros, acesta nu ezista sa omoare pe oricine este implicat in furt.


 


8. The Company You Keep  thrillerul regizat de Robert Redford aduce aminte de doua alte filme celebre "Enemy of The State" si "The Fugitive".  Cunoscutul regizor si actor a ales o distributie de vis printre care se numara Shia LaBeouf, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Anna Kendrick, Terrence Howard, Brendan Gleeson, Julie Christie, Richard Jenkins, Nick Nolte, Chris Cooper, Sam Elliot, iar rolul principal este jucat tot de Robert Redford. Filmul urmareste povestea lui Jim Grant (Robert Redford) un fost membru in organizatia secreta Weather Underground, cautat de FBI timp de 30 de ani pentru crima.



9. Drama Argo va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto in aceasta toamna. Pelicula cu Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman si Kyle Chandler pe afis prezinta povestea unui specialist CIA trimis sa elibereze sase americani care au gasit adapost in casa ambasadorului canadian din Teheran. In 1979, in timpul crizei ostaticilor din Iran, guvernul Statelor Unite a colaborat cu autoritatile canadiene pentru a salva sase diplomati americani care au evadat dupa ce Ambasada Americana din Iran a fost asediata. Cei de la CIA au apelat la Tony Mendez (Ben Aflleck) un expert in deghizari care alaturi de un make up artist de la Hollywood, John Chambers (John Goodman) a pus la cale o diversiune: cei sase erau membri ai unei echipe de la Hollywood ce facea un film numit “Argo”. Deghizati in actori si producatori, diplomatii au reusit sa plece din Iran.  Bryan Cranston il va interpreta pe Jack O'Donnell, un agent CIA, seful lui Tony Mendez (Ben Affleck), in timp ce Alan Arkin va intruchipa un producator de la Hollywood  - Lester Siegel.


 

10. Drama “The Place Beyond the Pines” urmareste povestea lui Luke (Ryan Gosling), un talentat cascador pe motocicleta care se intoarce in orasul natal si afla cu stupoare ca este tatal unui baiat despre a carui existenta nu a stiut niciodata nimic si care a rezultat dintr-o aventura de o singura noapte cu Romina (Mendes), o femeie pasionala de care inca se simte atras. Dornic sa ii ofere fiului sau un trai indestulat, cascadorul se foloseste de abilitatile lui profesionale pentru a deveni spargator de banci si intra astfel in conflict cu Avery Cross (Bradley Cooper), un fost politist care aspira la o cariera de politician.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies