marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Maze Runner, filmul nr. 1 in lume: producatorii au anuntat deja o continuare. Cand se va lansa The Maze Runner 2

The Maze Runner este o noua adaptare cinematografica de succes a unei serii de carti pentru adolescenti. Pelciula a debutat in SUA direct pe locul 1 si este cel mai urmarit film al momentului in lume.

The Maze Runner, filmul nr. 1 in lume: producatorii au anuntat deja o continuare. Cand se va lansa The Maze Runner 2


Filmul SF "The Maze Runner/Labirintul: Evadarea", in regia lui Wes Ball, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 32,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

 

The Maze Runner este regizat de Wes Ball si ii are in distributie pe Ki Hong Lee, Dylan O'Brien, Blake Cooper si Aml Ameen. Filmul spune povestea lui Thomas, interpretat de Dylan O'Brien, un tanar care traieste intr-o comunitate de baieti, dupa ce memoria i-a fost stearsa, dar, in curand, protagonistul isi da seama ca este captiv intr-un labirint, iar, pentru a avea cea mai mica sansa de a evada, trebuie sa isi uneasca fortele cu ceilalti prizonieri, potrivit boxofficemojo.com.
 

 

 

 

Producatorii au intuit deja succesul pe care il va avea The Maze Runner si au anuntat deja o continuare, ce urmeaza sa fie lansata pe 18 septembrie 2015 si se va numi The Maze Runner: Scorch Trials si va fi bazat pe al doilea roman din seria scrisa de James Dashner. Filmul ruleaza si in cinematografele din Romania.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies