marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hunger Games: Catching Fire, primele imagini oficiale cu eroina celui mai asteptat film din 2013

The Hunger Games: Catching Fire, partea a doua din franciza Jocurile Foamei care a facut incasari de 686 de milioane de $ in 2012 si-a lansat astazi prima imagine oficiala.

The Hunger Games: Catching Fire, primele imagini oficiale cu eroina celui mai asteptat film din 2013


Katniss interpretata de Jennifer Lawrence si Finnick Odair jucat de Sam Claflin pleaca la razboi. Cei doi eroi apar in prima imagine din The Hunger Games: Catching Fire, poza ce a fot publicata de revista Entertaiment Weekly. In Catching Fire continua aventurile lui Katniss Everdeen in lumea futurista distopica pe care am cunoscut-o in prima pelicula unde copiii sunt obligati sa se lupte pana la moarte intr-un reality show.

Specialistii de box office din SUA  au scris ca The Hunger Games: Catching Fire, cu un nou regizor la carma - Francis Lawrence, are sansa de a fi cel cel mai mare film din 2013. Continuarea aventurilor lui Katniss Everdeen va debuta pe ecranele romanesti din 22 noiembrie 2013 si va aduce noi personaje si actori in distributie ca Jena Malone, Sam Clafin si Philip Seymour Hoffman. In film se intorc si Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci si Donald Sutherland.


 

In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.

 


 

 

The Hunger Games: Catching Fire a fost filmat  in format IMAX in special scenele din arena asa ca fanii se pot astepta la batalii spectaculoase. Actiunea filmului are loc intr-un viitor incert, intr-o epoca ce urmeaza distrugerii lumii, mai exact a continentului Nord American asa cum il cunoastem noi astazi, intr-o lume totalitara numita Panem.

 

Trilogia de carti  Hunger Games / Jocurile Foamei se vanduse deja in peste 26 de milioane de exemplare inca inainte de lansarea primului film in martie 2012, primele doua carti au fost la vremea lor cele mai bine vandute carti de The New York Times, iar in august 2012 Amazon a anuntat ca trilogia a depasit ca vanzari romanele din seria Harry Potter. Pelicula  precum si cartile autoarei Suzanne Collins au declansat au adevarat fenomen in Statele Unite si nu numai.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies