marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: The Battle Of The Five Armies se va incheia grandios. Cum se vor termina aventurile din Middle-Earth

Au mai aparut cateva detalii despre The Hobbit: The Battle Of The Five Armies. Se pare ca ultimele 45 de minute vor pune in scena o lupta apriga.

The Hobbit: The Battle Of The Five Armies se va incheia grandios. Cum se vor termina aventurile din Middle-Earth

In al treilea film, Peter Jackson a adunat aproape toate personaje de pana acum ale seriei, asa ca fanii ii vor vedea pe Bard the Bowman (Luke Evans), Smaug (voce Benedict Cumberbatch), Galadriel (Cate Blanchett), Gandalf (Ian McKellan) , Legolas (Orlando Bloom), Tauriel (Evangeline Lilly), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) , Fili (Dean O'Gorman)  Kili (Aidan Turner) si bineinteles, eroul trilogiei, Bilbo Baggins (Martin Freeman).


Momentul culminant al filmului este batalia grandioasa in care sunt implicate cele cinci arme, asa cum sugereaza si titlul filmului. Asa cum era de asteptat, filmul va contine si o scena de batalie de proportii. Titlul filmului face referire la cele cinci rase diferite si armatele lor: oamenii, elfii, dwarfii care se lupta impotriva Goblinilor si Wargs.



Sursa FOTO: Tumblr

 

Peter Jackson spune ca nu exista posibilitatea ca spectatorii sa se plictiseasca in cele 45 de minute in care va avea loc batalia pentru ca "regula este sa nu lasam mai mult de doua sau trei secvente cu figuranti care se bat fara sa ne focusam pe unul dintre personajele de interes maxim. Daca nu vom respecta aceasta regula exista posibilitatea ca publicul sa se plictiseasca". 
 


The Hobbit: The Battle of The Five Armies se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 19 decembrie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies