marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: Peter Jackson a schimbat titlul ultimei parti din trilogie, filmul se va numi The Battle of the Five Armies

Fanii seriei The Hobbit au primit ieri o veste surprinzatoare, dupa ce producatorii au anuntat ca ultimul film din serie va fi lansat cu un titlu schimbat. Daca intitial trebuia sa se numeasca The Hobbit: There and Back Again, acum filmul are titlul The Hobbit: The Battle of The Fiver Armies.

The Hobbit: Peter Jackson a schimbat titlul ultimei parti din trilogie, filmul se va numi The Battle of the Five Armies

Regizorul Peter Jackson a anuntat pe pagina sa de Facebook ca titlul ultimului film din trilogia The Hobbit, ce urmeaza sa fie lansat in luna decembrie a acestui an, a fost schimbat. Regizorul premiat cu Oscar si-a motivat decizia, spunand ca simtea ca titlul anterior nu mai exprima ideile filmului.

Atunci cand s-au pus bazele proiectului, The Hobbit era impartit in doua filme, iar al doilea se numea There and Back Again. Dupa ce Peter Jackson a ales sa faca o trilogie, al doilea film s-a numit The Desolation of Smaug, urmand ca al treilea film sa preia titlul partii a doua.

 

 

 

 

"There and Back Again a fost un titlu potrivit pentru partea a doua, atunci cand am gandit proiectul. Acum, ca sunt trei filme, mi se pare nepotrivit. Bilbo deja a ajuns acolo, la Erebor in Desolation of Smaug. In timpul turneului de promovoare de anul trecut, am avut o scurta discutie cu studioul despre schimbarea titlului. Am decis de comun acord sa ne gandim la mai multe variante, pana va fi finalizat filmul. Asa ca saptamana trecuta ne-am uitat inca o data peste el si am decis ca cea mai buna varianta de titlul este The Hobbit: The Battle of the Five Armies" a spus Peter Jackson, conform The Guardian.
 

Titlul  The Hobbit: The Battle of the Five Armies se refera la batalie epica de la finalul romanului The Hobbit, in care dwarfii, elfii, oamenii si goblinii dar si vulturii giganti se lupta chiar la poaelele Muntelui Singuratic.

 

Primele doua filme The Hobbit au fost un succes in box-office, chiar daca o parte dintre cinefili s-au declarat nemultumiti de faptul ca Peter Jackson a ales sa imparta actiunea in 3 filme, desi materialul original al lui J.R.R. Tolkien era prea putin consistent pentru a face o trilogie. An Unexpected Journey a facut 1 miliard de dolari incasari, iar a doua parte, The Desolation of Smaug, a facut incasari de 953 de milioane de dolari.


The Hobbit: The Battle of the Five Armies se va lansa in cinemaotgrafele din SUA pe 17 decembrie 2014. Dupa ce Bilbo a ajuns impreuna cu dwarfii si Thorin la Erebor, vor putea acestia sa puna stapanire inapoi pe comoara si Erebor si sa-l infrunte pe dragonul Smaug?

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies