marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hangover 3, cel mai prost film al anului? Ultima parte a trilogiei a fost facuta praf de critici

Desi se anunta a fi una dintre cele mai asteptate comedii din acest an, The Hangover 3 a dezamagit pe toata lumea, recenziile filmului fiind nefavorabile.

The Hangover 3, cel mai prost film al anului? Ultima parte a trilogiei a fost facuta praf de critici

 

Dupa primele doua parti ale francizei care au fost foarte apreciate, fanii lui Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms au asteptat cu nerabdare finalul aventurilor haitei de lupi. Insa, pe cat de mare a fost asteptarea, pe atat de dezamagitoare s-a dovedit a fi incheierea uneia dintre cele mai de succes francize. Cei mai duri critici considera chiar ca Marea mahmureala 3 ar putea primi cu lejeritate titlul de cel mai prost film al anului.

 

Cu un procentaj de 31% oferit de site-ul rottentomatoes.com, care aduna recenzii din intreaga presa, The Hangover 3 pare sa nu fie cea mai inspirata alegere pentru finalul seriei. Recenziile nu au fost favorabile, majoritatea criticilor fiind de parere ca filmul nu se compara deloc cu primele doua parti.

 

 

 

"Un film plictisitor care, impreuna cu The Big Wedding, poate castiga titlul de cel mai prost film al anului", au scris cei de la New York Times, in timp ce Digital Spy a fost mult mai dur cu actorii: "Plecati, baieti! Explozia a trecut, acum ati intrecut limita!".

 

"De data aceasta macar pare ca au incercat. Un pic, cel putin", au spus cei de la Arizona Republic. "Nimic nou, nimic revigorant. Este un fel de rememorare a ceea ce s-a intamplat in 2009, insa fara inspiratie", au scris USA Today.

 

"Tinerii telespectatori, dar si cinefilii inraiti vor fi dezamagiti daca au asteptari. Nu vor avea parte decat de cateva scene amuzante", au spus cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

In noul film, celebrul grup format din Phil, Stu, Alan si Doug se va indrepta spre Tijuana, Mexic, pentru a-si salva prietenul (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. De aceasta data nu este vorba de nicio nunta si de nicio petrecere pentru burlaci. Asa ca nimic nu ar putea merge rau, nu? Insa cand gasca de lupi pleaca la drum, toate pariurile se anuleaza.

 

 

Franciza The Hangover a fost lansata  in 2009, cand s-a lansat primul film. Succesul nebun pe care l-a avut comedia in vara lui 2009 i-a determinat pe producatori sa o transforme intr-o franciza. Primele doua filme au facut impreuna incasari mondiale de 1 miliard de dolari si i-au transformat pe Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms in staruri mondiale - salariile lor s-au marit considerabil pentru al treilea film. 


The Hangover 3/ Marea Mahmureala 3 se va lansa in SUA pe 24 mai 2013, iar in Romania pe 31 mai 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies