marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Grudge, unul din cele mai inspaimantatoare horror-uri, va fi refacut. Vezi topul celor mai bune 5 remake-uri horror

Ghost House Pictures si Mandate Pictures  isi unesc fortele pentru un nou remake  al cunoscutului film horror "The Grudge".

The Grudge, unul din cele mai inspaimantatoare horror-uri, va fi refacut. Vezi topul celor mai bune 5 remake-uri horror

articole relationate

Dupa ce regizorul japonez Takaski Shimizu a lansat in 2004 Ju-On, filmul a avut atat de mult succes incat a urmat Ju-On 2, si doua filme americane, The Grudge, remake-urile versiunilor japoneze.


The Grudge a strans 180 de milioane de dolari la nivel mondial, in timp ce bugetul alocat a fost de numai 10 milioane de dolari. The Grudge 2 n-a mai avut acelasi succes, strangad numai 70 de milioane de dolari, motiv pentru care al treilea film a fost lansat direct pe DVD. Primele doua filme din serie au fost regizate tot de japonezul Shimizu, regia celui de al treilea fiind semnata de Toby wilkins.

Inca nu se stie daca japonezul se va alatura acestui proiect.

De-a lungul timpului, mai multe filme horror au fost refacute, remake-urile acestora reusind sa fie considerate mai bune decat originale.

Iata topul celor mai bune remake-uri horror.

1.The Thing (1982)

 

John Carpenter este un maestru al filmelor horror. In 1982, acesta realiza remake-ul unui horror din anii '50, insa a facut-o atat de bine incat filmul lui Carpenter a fost apreciat ca fiind mult mai reusit decat originalul. Filmul cu Kurt Russell in rol principal este considerat si acum unul din cele mai inspaimantatoare.



2.The Fly (1986)

Cand a David Cronenberg lansa n 1986 remake-ul filmului The Fly, acesta soca pe multa lume prin scenele sale. Cu Jeff Goldblum si Geena Davis in rolurile principale, filmul lui Cronenberg a fost mult mai captivant decat filmul cu acelasi nume din 1958.


 

3. The Ring (2002)


Gore Verbinksi a reusit sa impuna The Ring, remake-ul filmului japonez Ringu, in randul celor mai apreciate horror-uri din ultimii zece ani si este considerat cel mai bun remake american facut dupa un film asiatic.



4. Dawn of the Dead (2004)

George A. Romero este unul dintre cei mai mari si respectati regizori de filme horror din istorie. In 1978, Romero lansa Dawn of the Dead, unul din filmele care au schimbat fata genului. In 2004, Zack Snyder a facut un remake al filmului, intr-o maniera caracteristica. Nu numai ca i-a iesit bine, dar filmul lui Snyder a fost aplaudat de catre critici.



5. The Hills Have Eyes (2006)


In 1977, maestrul filmelor horror Wes Craven, lansa The Hills Have Eyes. Timp de 29 de ani, nimeni nu s-a incumetat sa refaca acest film, dar in 2006, Alexandre Aja (cunoscut publicului pentru Mirrors) a avut curajul sa faca un remake dupa filmul lui Craven. Nu l-a depasit, dar remake-ul sau a fost considerat la fel de bun ca originalul.


 

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies