marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Evil Dead: filmul horror cult regizat de Sam Raimi va fi transformat intr-un serial

Celebrul film horror The Evil Dead, devenit cult pentru amatorii genului, va fi transformat intr-un serial de televiziune. Filmul original, din 1981,regizat de Sam Raimi, a fost relansat sub forma unui remake in 2013, iar acum franciza este transpusa si pe micile ecrane,

The Evil Dead: filmul horror cult regizat de Sam Raimi va fi transformat intr-un serial

The Evil Dead spune povestea a cinci prieteni care se duc sa-si petreaca vacanta la o veche cabana aflata intr-o padure. Acolo descopera Cartea Mortii si o inregistrare apartinand unui profesor care a locuit in cabana. Cei cinci se distreaza ascultand inregistrarea, fara sa stie ca este un descantec care elibereaza fortele raului aflate in padure. Raul din padure incepe rand pe rand sa le posede trupurile, una dintre fete este violata de copacii din padure, iar cei ramasi constienti lupta incercand sa supravietuiasca.

 


Filmul "The Evil Dead/Cartea mortilor" este considerat unul dintre cele mai reusite lungmetraje horror, cu toate ca a dispus de un buget mic. Cineastul Sam Raimi a reinviat filmul sau cult din 1981 anul trecut, intr-o noua ecranizare, pe care a scris-o si produs-o alaturi de regizorul Fede Álvarez, iar acum acesta isi doreste sa adapteze pelicula pentru micul ecran. Astfel, Sam Raimi va lucra la realizarea serialului cu fratele sau Ivan, dar si cu Bruce Campbell, cel care a jucat in lungmetrajul original.

 

 

 

 


De asemenea, Campbell a sugerat, intr-un comentariu publicat pe Twitter, ca ar putea interpreta rolul principal in acest serial. Printre filmele regizate de Sam Raimi se numara trilogia "Omul Paianjen", care a stabilit noi recorduri in box office-ul mondial si a obtinut cinci nominalizari la premiile Oscar, "Grozavul si puternicul Oz", "Prezicere fatala/ The Gift" si "A simple Plan". Raimi a scris scenariul si a regizat "The Evil Dead" si a produs "30 Days Of Night".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies