marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Descendants, drama care a dominat Globurile de Aur 2012. Cum a fost realizat filmul in care George Clooney te face sa plangi

Cu doua Globuri de Aur pentru cel mai bun film si cel mai bun actor in rol principal, The Descendants  drama regizorului Alexander Payne care lua Oscarul pentru scenariul de la Sideways acum 7 ani, a dominat Gala Golden Globes 2012.

The Descendants, drama care a dominat Globurile de Aur 2012. Cum a fost realizat filmul in care George Clooney te face sa plangi

GALERIE FOTO! CELE MAI SPECTACULOASE IMAGINI DE LA GLOBURILE DE AUR 2012!


Bazat pe romanul lui Kaui Hart Hemmings, The Descendants spune povestea avocatului Matt King (George Clooney) un tata care incearca din rasputeri sa fie aproape de cele doua fiice instrainate ale sale, dupa ce sotia sa are un accident si ajunge in coma. Matt se zbate sa se apropie de fiicele sale si incearca sa se impace cu ideea ca nevasta sa il insala. Intre timp este presat de familie sa vanda terenul mostenit din Hawaii unei agentii imobiliare care vrea sa construiasca apartamente de lux.

The Descendants este primul lungmetraj la care Payne lucreaza ca scenarist si regizor dupa 7 ani iar rezultatele sunt spectaculoase. Distributia este completata de Shailene Woodley, Mary Birdsong, Nick Krause si Amara Miller.

George Clooney ofera unul dintre cele mai bune roluri ale sale iar filmul este mai degraba o comedie dramatica de familie despre situatia in care indivizii sunt fortati sa ia decizii personale dificile.


Paradisul din Hawaii unde este filmat intreg filmul devine unul dintre personajele peliculei. Filmarile s-au derulat timp de aproape 3 luni in peisajele minunate din insulele Oahu si Kauai iar proiectul a costat in jur de 20 de milioane de dolari, potrivit Hollywood Reporter.


"Am inceput sa lucrez la scenariu in iulie 2009 si am terminat filmarile anul trecut in martie. Cand am inceput sa scriu scenariul l-am intrebat pe George daca ar fi interesat sa joaca, mi-a raspuns de-abia dupa ce i-am trimis manuscrisul. Am atacat proiectul repede si in forta. Are toate elementele: o poveste umana frumoasa intr-un peisaj si alaturi de niste oameni care sunt unici pentru un film" a declarat Alexander Payne.

Pentru rolul lui Matt King, George Clooney a fost numit la Globurile de Aur cel mai bun actor in rol principal.


"A fost o adevarata provocare sa ma implic in acest proiect pentru ca a cerut o abordare foarte atenta. Practic povestea incepe cu moartea sotiei personajului principal. Este un film despre maturizare, din nefericire cel care se maturizeaza este un barbat de 50 de ani. Scriptul a fost unul foarte bun si este usor de lucrezi cand ai parte de un scenariu bun" a povestit George Clooney.


In The Descendants au impresionat si cele doua actrite care joaca rolurile fetelor lui George Clooney, Shailene Woodley, de 19 ani si Amara Miller, de 11 ani. Acestea au avut la dispozitie 2 saptamani pentru a lega o relatie credibila cu Clooney in calitate de tatal lor. "Trebuie sa petreci suficient de mult timp cu ei astfel incat sa se simta confortabil in prezenta ta" a povestit actorul de 50 de ani.



Sunt momente in film in care Clooney te aduce de la un umor negru la lacrimi. Cele mai intense scene ale sale sunt alaturi de nevasta sa interpretata de Patti Hastie si care este tot filmul in coma. Actrita a slabit 10 kilograme pentru a reda cat mai credibil degradarea sa pe patul de spital.


 The Descendants ajunge in Romania pe 3 februarie 2012.

Vezi filme premiate la Globurile de Aur pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies