marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"The Dark Tower", o serie fantasy la care Stephen King a lucrat timp de 3 decenii, va avea efecte vizuale spectaculoase. In rolurile principale, doi actori celebri

Filmul "The Dark Tower", adaptarea cinematografica a romanului de fantasy cu acelasi nume al lui Stephen King, isi amana premiera pentru vara lui 2017, pentru a le da mai mult timp producatorilor sa lucreze la efectele vizuale.
The Dark Tower , o serie fantasy la care Stephen King a lucrat timp de 3 decenii, va avea efecte vizuale spectaculoase. In rolurile principale, doi actori celebri

Filmul, in care rolurile principale vor fi detinute de Idris Elba si Matthew McConaughey, era programat pentru lansare in 17 februarie 2017, cand ar fi avut concurenta din partea productiei horror "A Cure for Wellness", a comediei cu Ice Cube "Fist Fight" si a filmului de actiune "The Great Wall".


Conform Agerpres, care citeaza Variety, o noua data pentru lansare nu a fost inca stabilita, dar unele surse sustin ca premiera va avea loc in iulie, in mijlocul sezonului de vara.


Sony, casa producatoare, si-a exprimat multumirea pentru modul in care au decurs primele filmari si a precizat ca filmul ar putea duce la aparitia unei noi francize.



Actiunea din "The Dark Tower", o serie fantasy la care Stephen King a lucrat timp de trei decenii, se desfasoara intr-o lume apocaliptica si urmareste calatoriile unui pistolar legendar, Roland Deschain.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies