marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises, cel mai bun debut de film 2D din istorie in box office. Vezi ce incasari a avut in SUA

Studiourile Warner Bros s-au tinut de cuvant si nu au transmis rezultatul de box office al lui The Dark Knight Rises, ultimul film al trilogiei lui Batman in regia lui Christopher Nolan, din respect pentru victimele masacrului din Colorado.  Cei de la The New York Times anunta insa ca pelicula a facut in SUA incasari de 161 de milioane de $.

The Dark Knight Rises, cel mai bun debut de film 2D din istorie in box office. Vezi ce incasari a avut in SUA

The Dark Knight Rises devine cu aceasta suma cel mai bun film 2D din istorie ca incasari in weekendul de lansare.


Filmul cu Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy si Anne Hathaway este depasit in topul all time de The Avengers care a facut  in weekendul lansarii  207.4 milioane de $ si de Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 care a realizat 169 de milioane de $ incasari la debut. De mentionat este faptul ca ultimele 2 pelicule sunt 3D, in timp ce The Dark Knight Rises este doar IMAX. 


Cu toate ca asteptarile erau un pic mai mari pentru ultimul film din seria lui Batman, cifrele arata ca fanii super eroului nu s-au lasat intimidati de evenimentele triste din Colorado unde 12 persoane au fost ucise de catre un tanar inarmat intr-un cinematograf in timpul premierei.


"Nu pot descrie in cuvinte groaza pe care o simt" a povestit starul filmului Christian Bale intr-un comunicat de presa care i-a emotionat pe fani. Intamplarile tragice care au marcat lansarea filmului  The Dark Knight Rises  au atras o serie de masuri fara precendent in industria filmului: au fost cenzurate imaginile cu arme din trailerele pentru The Dark Knight Rises, au fost retrase clipurile de promovare de pe TV,  paza in cinematografe a fost intarita, costumele cu super eroi interzise in cinematografe, cifrele de box office au fost blocate de producatori, premierele din Paris si Japonia au fost anulate.


The Dark Knight Rises a primit o nota de  87% pe  site-ul rottentomatoes.com cu  207 recenzii pozitive si 32 negative, in timp ce pe Imdb.com a primit o nota de 9.2 si a intrat direct pe locul 12 in top  250 cele mai bune filme.

"The Dark Knight Rises este practic punctul culminant al povestii lui Batman" a spus regizorul Chris Nolan.


Au trecut 8 ani de cand Batman (Christian Bale) a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon (Gary Oldman) sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase Selina Kyle (Anne Hathaway). Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane (Tom Hardy), un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

 

The Dark Knight Rises va intra in cinematografele din Romania pe 27 iulie.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies