marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers, al treilea cel mai bun film din istorie ca nivel de incasari. Productia va fi difuzata si in spatiu

Mega blockbusterul The Avengers/Razbunatorii 3D a devenit sambata la aproape o luna de cand a fost lansat in cinematografe al treilea film din istorie ca nivel de incasari.

The Avengers, al treilea cel mai bun film din istorie ca nivel de incasari. Productia va fi difuzata si in spatiu

Filmul cu super-eroi  The Avengers/Razbunatorii 3D, care domina box office-ul mondial de patru saptamani a reusit sa depaseasca productia "Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2" lansata anul trecut, strangand incasari mondiale de 1,331 miliarde de $. Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) . Doar 11 filme in istorie au reusit sa faca incasari mondiale de peste un milliard de dolari.


Filmul care ii aduce pe marile ecrane pe super eroii Marvel, Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson) si Nick Fury (Samuel L. Jackson) este prima productie care trece in Romania de pragul de un milion de dolari incasari in 2012.


Regizata de Joss Whedon, constelatia de super eroi Marvel a adunat 538 de milioane de $ din cinematografele din America de Nord si 793 de milioane de $ de pe pietele internationale. The Avengers este cel mai rapid film care a trecut in USA de pragul de 500 de milioane de $ - 23 de zile -  fiind mai rapid decat Avatar.


GALERIE FOTO: 11 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI MONDIALE!


Studiourile Disney pentru care filmul reprezinta cel mai mare success de casa din istorie si oficialii de la NASA au incheiat un acord care permite prezentarea productiei astronautilor de la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), intr-o proiectie speciala.


"Este genul de lucruri care ajuta echipajul sa ramana conectat la realitatea de pe Terra, iar acest fapt reprezinta un mare sprijin moral atunci cand esti departe de casa pentru o perioada indelungata ", a declarat Dan Cook, directorul departamentului de consiliere psihologica de la Johnson Space Center din cadrul NASA.


Anumite scene din film, care aduce pe marele ecran super-eroi din volumele de benzi desenate - Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow si Hawkeye -, au fost turnate in laboratoarele si birourile pe care NASA le detine in orasul Sandusky din statul Ohio.


"Studioul Disney este onorat sa prezinte filmul «The Avengers» celor care exploreaza Universul", a declarat Louis D'Esposito, copresedinte al Marvel Studios, filiala a grupului Disney.
 



Modifică setările cookies