marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: Age of Ultron: cine este actorul care il va juca pe androidul Vision in continuarea celui mai profitabil film cu super eroi din istorie

Paul Bettany, cel care i-a dat voce robotului Jarvis in cele 3 filme Iron Man si care a jucat in A Beautfiul Mind, a primit un rol cheie in The Avengers 2: Age of Ultron, anunta Variety.

The Avengers: Age of Ultron: cine este actorul care il va juca pe androidul Vision in continuarea celui mai profitabil film cu super eroi din istorie


Paul Bettany va juca rolul lui Vision in The Avengers: Age of Ultron. In benzile desenate Marvel, Vision este un android creat de Ultron, eroul negativ pe care Hank Pym/Ant-Man l-a inventat, dar pe care in scurt timp nu l-a mai putut controla. Ultrin va fi interpretat de James Spader, iar Vision va fi alaturi de el, unul dintre eroii negativi.

 

 

 

 

Dornic sa creeze un film pe masura asteptarilor, Joss Whedon a ales un personaj negativ deosebit pentru continuarea blockbuster-ului care a facut incasari record, The Avengers. Acesta a declarat pentru Entertainment Weekly ca "Am stiut imediat ce vreau sa fac cu el. El intotdeauna incearca sa-i distruga pe cei din echipa Avengers. Nu este un tip fericit, ceea ce il face interesant. Are dureri, iar felul in care si le va manifesta nu va fi specific unui robot. Ii voi lua cateva dintre puteri, deoarece la un moment dat toti devin magici, iar eu am deja pe cineva nou care este vrajitoare".

 


Ultron este un personaj robot dintr-o carte de benzi desente care vrea sa elimine rasa umana de pe suprafata pamantului fiind creatia lui Hank Pym alias Ant. Acesta este un personaj cu probleme in relationarea cu tatal sau care atunci cand decide sa isi creeze o sotie robot (care il va parasi si se va intoarce impotriva lui alaturandu-se celor de la Avengers), copiaza sotia lui Pym, Janet Van Dyne, atat de fidel incat incearca sa ii imite chiar si personalitatea. Mai tarziu, in desfasurarea actiunii, cand constiinta lui Ultron va poseda corpul lui Iron Man acesta se va transforma in imaginea in oglinda a lui Van Dyne.


The Avengers: Age of Ultron va aparea pe marile ecrane in data de 1 mai 2015.


Galerie foto


Modifică setările cookies