marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man 2 deschide sezonul de vara al blockbusterelor: filmul cu Andrew Garfield si Emma Stone a facut incasari uriase la debut in SUA  

Cei de la Sony se pregatesc de un sezon de vara foarte bun, dupa ce The Amazing Spider-Man 2 a debutat in SUA cu incasari de 92 de milioane de dolari. Pana acum, acesta este unul dintre filmele cu cel mai bun debut al anului, dupa Captain America: The Winter Soldier, care a facut in primul weekend 95 de milioane de dolari.

The Amazing Spider-Man 2 deschide sezonul de vara al blockbusterelor: filmul cu Andrew Garfield si Emma Stone a facut incasari uriase la debut in SUA


In SUA, The Amazing Spider-Man 2 nu a spart nici un record, ci a avut un debut foarte bun. Insa, pe plan international filmul are un success fenomenal. Inca nu s-a lansat in toata tarile si deja are incasari globale de 370 de milioane de dolari.

 


Filmul cu Andrew Garfield si Emma Stone a atras in cinematografele din SUA familii, care au reprezentat un procent de 33% din publicul total, in timp ce 51% a fost reprezentat de tineri, asa cum era de asteptat.

 

 

 

 

Insa, recenziile primite au fost mixte, o parte dintre cinefili fiind nemulumiti de cum a fost realizat filmul, povestea si au criticat partea a doua a filmului cu Andrew Garfield. De altfel, acesta singurul film cu Spider-Man care a primit atat de multe recenzii mixte.

Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decat sa sara de pe un zgarie-nori pe altul, sa fie considerat un erou si sa aiba o iubita ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un pret: Spider-Man e singurul care isi poate proteja concetatenii si New York-ul de indivizii periculosi care ameninta orasul. De data aceasta, are de infruntat un adversar mult mai puternic decat el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odata cu reaparitia vechiului sau prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter isi da seama ca toti dusmanii sai au un punct in comun: laboratoarele OsCorp.

 

 

Comedia "The Other Woman/ Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, se situeaza pe locul al doilea, cu incasari de 14,2 milioane de dolari, conform informatiilor oferite de boxofficemojo.com. Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) incearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), isi da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determina pe cele trei femei sa pregateasca in comun razbunarea asupra barbatului care le-a mintit si le-a inselat pe toate trei.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies