marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

,,The Accountant: Cifre periculoase” are premiera din 28 octombrie la cinema

Castigatorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joaca rolul principal in filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, o productie regizata de Gavin O’Connor (Miracolul, Mandrie si glorie, Razboinicul),  care de vineri, 28 octombrie va avea premiera pe marile ecrane din Romania.
,,The Accountant: Cifre periculoase are premiera din 28 octombrie la cinema

Christian Wolff (Affleck) este un matematician care se intelege mai bine cu cifrele decat cu oamenii. Avand drept acoperire biroul sau de contabil autorizat dintr-un micut orasel, Wolff tine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizatii criminale din lume. In momentul in care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian accepta oferta unui client legitim: o companie de robotica de ultima generatie, unde un functionar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanta in bilant in valoare de milioane de dolari. Dar pe masura ce acesta dezleaga falsurile din registre, tot mai multe persoane incep sa moara.

 
Din distributia The Accountant: Cifre periculoase mai fac parte Anna Kendrick (Sus, in aer, filmele Pitch Perfect), J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar (Whiplash,filmele Omul-paianjen), Jon Bernthal (Furia: Eroi anonimi, Lupul de pe Wall Street), Jean Smart (serialele Fargo, 24 de ore), Cynthia Addai-Robinson (Star Trek In Intuneric), Jeffrey Tambor (serialul Transparent, filmele Marea mahmureala) si John Lithgow, de doua ori nominalizat la premiile Oscar (Vorbe de alint, Lumea vazuta de Garp).

 
O’Connor s-a ocupat de regia filmului, in timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque (Judecatorul). Pelicula a fost produsa de Mark Williams si Lynette Howell Taylor, producatorii executivi fiind O’Connor, Jamie Patricof si Marty Ewing.

 
Echipa de creatie din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de doua ori nominalizat la premiile Oscar (Anna Karenina, Remuscare), scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de doua ori nominalizat la premiile Oscar (Zborul United 93), designerul de costume Nancy Steiner si Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar (Razboinicul, Candva, pe aici, trecea un rau).
 
O productie Warner Bros. Pictures, drama „The Accountant: Cifre periculoase” are premiera in cinematografele din tara pe 28 octombrie.
 
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies